Írtok nekem finom recepteket, meg hogy mit-hogy csináljak, jó-e, amit csinálok?
most naponta futok 20percet folyamatosan (gépen), ami nálam nagy szó, eddig kb. 20métert is nehezemre esett. 20 perc alatt kicsit több mint 2km megy le.
enni egyenlőre pirítóst ettem fehér zsemléből, vagy magvaszsemléből, ritkán kenyérből, hozzá tejföl, főtt tojás, hagyma, paradicsom, uborka, mikor milyen zöldség volt. Néha eszem hozzá sajtot, vékony szelet szalámit vagy szalonnát(ma épp). Ezt este olyan 6-7fele, napközben nem nagyon eszem, max egy joghurtot. (suliba nem tudok mit vinni, és nagyon időm sincs-épp szakdolit írok).
Mennyi idő alatt látszik majd fogyás? 160cm és majdnem 75kg vagyok jelenleg.
Gondoltam rá, hogy csinálok csirkemelles-zöldséges kajákat, amit el tudok vinni magammal, de nem ismerek finom recepteket.
Jól jönne pár kipróbált recept és tanács.
A teremben a futáson kívül szoktam még
hasprést csinálni döntött padon és kerettel is 50-100at, mikor hogy.
Combfeszítő, combhajlító gépen 3-3 sorozatot ( 35-42-49kg)
álló combfeszítőn 3*3 sorozat mindkét lábra (30-40-50kg)
vádlizó: 20-30kg-al 3*15öt
ha van időm, biciklizem is
most hirtelen ennyi jut eszembe
szóval ez mikor fog látszani? miket főzzek, egyek, miből-mikor-mennyit?
köszi
Ezt már leírtam egy helyre, de most bemásolom neked is. Én ilyeneket szoktam:
Csirkemell, csirkecomb olaj nélkül sütve, párolva, sütőzacskóban sütve - salátával, zöldségekkel.
Én ha úgy tartja kedvem teszek rá paradicsomkarikákat, mozarella sajtot, és úgy sütöm meg, vagy a zacsiba teszek mellé gyümölcsöt és azzal sütöm össze. Nagyon finom. Köretnek a gyümishez inkább barna rizs, mert ahhoz a zöldség annyira nem dzsal.
Egyébként nyugodtan ehetsz főzelékeket, krémleveseket, a lényeg hogy ne liszttel legyenek besűrítve. Feltétnek pedig lehetőleg ne olajban sült fasírt, vagy sült virsli legyen, hanem mondjuk natúr hús, vagy főtt tojás, tükörtojás.
Tortilla tekercs nálam a favorit. Lehet kapni boltban is lapot hozzá, de én házilag csinálom, teljes kiőrlésű lisztből. Mehet bele minden, csirkecsíkok (1 tk. olajon sütöm meg serpenyőben) zöldségek, sajt. Tojáslepény, halkonzerv, ami éppen otthon van.
Halat is nagyon sokféleképpen lehet csinálni, az egyik nagy kedvenc a rakott. Tepsit vékonyan kikenni light margarinnal, bele halszeletek, gomba, brokkoli póréhagyma, kis citrommal meglocsol, alufóliával letakar, 40 perc alatt összesüt. Nyammmi.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!