A futással lehet alakot formálni?
Akkor tudod a zsír mennyiségét csökkenteni a derekadon, ha a testedben lévő zsír mennyiségét csökkented általánosan. Genetikailag meghatározott, hogy ki hová hízik a legjobban, és honnan fogja a szervezet először elhasználni a zsírt, ha szüksége van rá.
Deréktájon jó eredményt lehet elérni azzal is, ha a hasat és a gerincet tartó izmokat megerősíted: sokkal jobb lesz a hasfal tartása, jobban tartja a belső szerveket is. A has és a hát tartóizmainak edzése együtt a leghatékonyabb, lehetőleg természetes, funkcionális mozgással. A futás ilyen.
Én futás után több alkalommal is éreztem izomlázat a hasizmomban, és a mély-hátizmomban, mert fokozottan dolgoznak ezek a területek, hogy egyben tartsák a test alsó és felső részét. A futással jó eredményeket értem el a derekam formálásában.
Ha lány vagy, és kerekded csípőjű, akkor vigyázz a futással, mert a térdek más szögben állnak, mint a keskeny csípőjűek esetében, és nagyobb terhelésnek vannak kitéve az ízületek: tehát csak nagyon óvatosan, fokozatosan szabad elkezdeni.
Igen, ez így van.
Hogy hétköznapibban fogalmazok, ha egésznap csak körömpörköltet meg ilyeneket eszel, és közben meg 100km eket futsz naponta,attól még nem leszel vékony, csak ha a körömpörköltös kajád energiaértékénél többet használtál fel a futással, vagyis energiadeficit keletkezik, de ez sem igaz, ha nem trükközöl a napi sokszori evéssel stb, mert a szervezeted lelassítja az anyagcseréjét így védekezvén a tápanyagmegvonás ellen.
tehát a válasz:
nem lesz szebb a hasvonalat, de ha a testzsírod lejebb megy, akkor a hasadról is megy le, ha nem is azonnal.
szerintem ezen kár évődnöd. Tökéletes alakod lehet
A férfiakban még él a családalapitó ösztön, és hidd el ott az volt a mérce egy nőnek menyire kerek a csípője. (utódkihordás könnyedsége végett)
Tehát a ellenkező nemnél hidd el jobb kritikus nem kell.!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!