Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lefogytam 20kilót de megnyúlt...

Lefogytam 20kilót de megnyúlt kicsit a bőröm. Milyen mozgással lehetne feszesíteni rajta? 18/F

Figyelt kérdés
2009. aug. 3. 21:38
 1/7 anonim ***** válasza:
70%
Hogyan fogytad le azt a 20 kg-ot és mennyi idő alatt?
2009. aug. 3. 23:11
 2/7 anonim ***** válasza:
55%
A gyors fogyásnak ez a hátránya.Minden fogyás mellé kell a mozgás, konditerem, úszás, futás, stb.
2009. aug. 4. 07:13
 3/7 A kérdező kommentje:
Hát úgy fogytam le hogy szinte mozgás nem is volt benne. Csak az áltag amit az ember mozog. Reggeli gyümölcs vagy szendvics utána tízórai gyümölcs de nem ettem olyankor, ebédre bármi csak dél és kettő között és keveset lassan. Utána már csak 4kor ettem v.mi gyümölcsöt. Eközben napi 2 liter ásványvíz minimum. És mikor felkelsz , egy órának el kell telnie mire reggelizel utána reggeli után mindig három óránként lehet. Enyni. És nincs vacsora, cukros dolgok, ja tésztát,kenyeret egyáltalán nem ettem tészta helyett rizs, kenyér helyett vagy barna kenyér, vagy zsömle, kifli. Én is meglepődtem az eredményen de kisit lóg a bőröm ezt szeretném kicsit megfeszesíteni. Van itthon súlyzóm de smemit nem érnék vele meg felülésekkel mert utána idő után már nem jó csinálni.:)és nem hiszem hogy sokat hatna. Ötletek?
2009. aug. 4. 12:09
 4/7 A kérdező kommentje:
úszásra én is gondoltam de strandon kivul nem szoktam az meg kevés.
2009. aug. 4. 12:10
 5/7 anonim ***** válasza:
57%
mennyi idő alatt ment le 20 kiló, és mennyiből?
2009. aug. 4. 15:16
 6/7 anonim ***** válasza:

A strand tleg kevés fuss, ugrálj, biciklizz

Gratulálok

2009. aug. 4. 15:18
 7/7 A kérdező kommentje:
Hát a 20kiló körülbelül olyan 5 hónap alatt siekrült. Még moist is leakarok adni 5 kilót igy leszek 70kg és 95!!voltam:( és 18/F vagyok akaraterő a lényeg. meg amit leirtam betartani és sok folyadék meg gyümölcs zoldség és siekrülni fog bárkinek sz.tem
2009. aug. 4. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!