Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a "Reggeli...

Mit gondoltok a "Reggeli banánkúráról"?

Figyelt kérdés

Valami japán módszer. Azt mondják, hogy tartós és gyors fogyás érhető el azzal, ha reggelire megeszünk egy banánt, és megiszunk egy pohár szobahőmérsékletű vizet. Egyébként az édességeken kívül mindent lehet fogyasztani. Este 8 óra előtt kell vacsorázni és ajánlott éjfél előtt lefeküdni aludni. Csak akkor kell sportolni, ha szeretnénk, tehát az nem lényeges ennél a módszernél.

Kérdésem a következő: Van itt olyan, aki már kipróbálta? Ha igen, akkor meséne a tapasztalatairól?

2012. szept. 30. 17:11
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem hallottam meg erröl a dietarol, de erdekes, hogy en nagyon nagy banan manias vagyok, mert nagyon szeretem, es nekem volt egy olyan idöszakom, amikor mindig azt reggeliztem. 1 db banan volt a reggelim, mert annyira kivantam, hogy nem tudtam neki ellenallni, hat ugy voltam vele, hogy kaloriaa megfelel egy reggelinek, es ha cukros magas kaoriatartalmu gyümölcsöt akarok enni, azt ugyis a legjobb a delelött folyaman megenni... Szoval igy en mondhatom, hogy probaltam ezt a dietat, mert masban is hasonlo az eletmodom ahoz amit leirtal, csak annyi hogy rendszeresen sportolok, futok, tornazom stb... Es igen amugy semmiben nem hatraltatott, ugyanolyan szepen fogytam igy is, a banan reggelivel :)
2012. szept. 30. 17:25
 2/6 anonim válasza:
2012. szept. 30. 17:27
 3/6 A kérdező kommentje:

Szerintem is érdekes. Egyébként azért érdekel, mert pajzsmirigy problémám van (gyógyszer, meg minden) és a doki mondta, hogy keressek diétákat, ha fogyni szeretnék. Persze előtte beszéljem meg vele.

Az igazság az, hogy az évek során szinte mindent kipróbáltam, csak ezt nem. Azért vagyok kíváncsi, hogy működik-e...:)

Köszönöm a linket!

2012. szept. 30. 17:36
 4/6 anonim ***** válasza:

[link]

a kérdés amúgy egy agyrém:D.

2012. okt. 1. 01:56
 5/6 A kérdező kommentje:

Azért tettem fel ezt a kérdést, mert nem hittem a cikknek, ami erről szólt...

Érdekelt, hogy bejött-e valakinek. Ne tolj le érte, légyszíves. Köszi.

A linket pedig nagyon köszönöm.

2012. okt. 1. 16:54
 6/6 anonim válasza:
Jajjj Kedves Kérdező ! Köszönöm szépen ! Én is kerestem valamilyen fogyásmódot , és ez nagyon tetszik , mert imádom a banánt :D Ki fogom próbálni .
2012. okt. 5. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!