Mit gondoltok a "Reggeli banánkúráról"?
Valami japán módszer. Azt mondják, hogy tartós és gyors fogyás érhető el azzal, ha reggelire megeszünk egy banánt, és megiszunk egy pohár szobahőmérsékletű vizet. Egyébként az édességeken kívül mindent lehet fogyasztani. Este 8 óra előtt kell vacsorázni és ajánlott éjfél előtt lefeküdni aludni. Csak akkor kell sportolni, ha szeretnénk, tehát az nem lényeges ennél a módszernél.
Kérdésem a következő: Van itt olyan, aki már kipróbálta? Ha igen, akkor meséne a tapasztalatairól?
Szerintem is érdekes. Egyébként azért érdekel, mert pajzsmirigy problémám van (gyógyszer, meg minden) és a doki mondta, hogy keressek diétákat, ha fogyni szeretnék. Persze előtte beszéljem meg vele.
Az igazság az, hogy az évek során szinte mindent kipróbáltam, csak ezt nem. Azért vagyok kíváncsi, hogy működik-e...:)
Köszönöm a linket!
Azért tettem fel ezt a kérdést, mert nem hittem a cikknek, ami erről szólt...
Érdekelt, hogy bejött-e valakinek. Ne tolj le érte, légyszíves. Köszi.
A linket pedig nagyon köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!