Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egy hónap alatt le lehet...

Egy hónap alatt le lehet fogyni 4-5-6 kg-ot? És hogyan? Miket nem szabad enni és miket igen? 22L

Figyelt kérdés
2009. aug. 3. 20:17
 1/5 anonim ***** válasza:
75%

Kenyeret és tésztaféléket ne, és főleg este ne egyél, én ezzel a módszerrel fogytam 34 kilót 9 hónap alatt (na persze volt miből:)) Akkor számídsd ki a havi átlagot :)

Csak ezt tudom ajánlani, és a kiegészítő sportot. Nekem ez vált be. A többi próbálkozásom eredménye, hogy duplán híztam vissza.

2009. aug. 3. 20:59
 2/5 anonim ***** válasza:
40%

linkelek be neked vlmt

ezt csak akkor,ha van hozzá erőd és gyorsan akarsz leadni kilókat,nagyon gyorsan xd ,mert ez afféle brutális diéta

áá.neharagudj :S nemtudom bemásolni :S és a linket már nem tudom,ahonnand vettem :S nem engedi,csak egy sort másol be,nem értem miért :S pedig iszonyat hatásos

2009. aug. 3. 21:02
 3/5 A kérdező kommentje:
utolsó válaszoló mit akartál írni?az is jó ha bemásolod azt amit tudsz kösz a válaszokat
2009. aug. 4. 20:55
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Fuss heti 4x-5x fél órát minimum... nagyon jót tesz
2009. aug. 6. 16:12
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha kitartó típus vagy:

főzz magadra, reggelire fogyaszhatsz gyümölcsöket, pirítóst, korpás kekszet, natúr kefírt etc.

de jó ötlet még a sima müzli is diétás joghurttal keverve, vagy épp gyümölcslével felöntve (müzli alatt értsd a rendes müzlit, ne mindenféle színezett vackokat)

ebédre választhatsz a következők közül:

-zöldségételek bármilyen módon elkészítve

-csirke (bőr nélkül, jó pl. a mellfilé), pulyka, hal

(,vadhús) ezeket edd vegyeszöldségkörettel vagy salátával

sovány tehéntúró fűszerezve, elkészítve

-ha nincs időd, egy rántotta is megteszi minmális olajjal, lehetőleg olívaolajjal készítve, kenyér nélkül

akár reggeli tornát is beiktathatsz, de vacsi és ebéd közt szerintem érdemes elmenni futni/bicajozni/úszni/görkorizni/kirándulni

vacsid legyen, mert edzés után kell az energia, és ha rendes időben fekszel (olyan 10 körül), akkor 6-kor legyen a vacsi, ekkor egyél utoljára

-vacsira bármi lehet a már ebédre felsoroltak közül, de semmi megterhelő

amiről mondj le: édesség(amennyire lehet, néha szerintem egy-egy müzliszelet belefér, mert a napi 5szöri étkezés gyorsítja az anyagcserét, és ez megfelelő nasi két étkezés közt), cukros piák (szénsavmentes víz, tea, gyümölcslé és zsírszegény tej a megengedett), alkohol, péksütmények (kifli, kenyér, zsömle is idetartozik)

Ha nem vagy kitartó típus:

Keress egy megfelelő, előre elkészített diétát, vagy épp kezdj bele egy fogyókúrába, amiről úgy gondolod, tartható.

Tornázz, sportolj mellette.

2009. aug. 12. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!