Ez nagyon sok? Szerintem igen.
168cm vagyok. 51kg. Mellben:90cm, derékben 65cm, csípőben90cm, 16/L
Nagyon kövérnek érzem magam. Amikor felveszem a csípőnadrágomat akkor egy kicsit oldalt kibukkan a pocim és ez nagyon zavar. Hiába fogyókúráztam. Meg még az is nagyon zavar, hogy összeér egy kicsit a lábam meg egy kicsit nagy a fenekem. Pedig nagyon sokat suoktam mozogni, otthon amikor egyedül vagyok órákat szoktam rubint réka dvd-re tórnázni. Egész nyáron majdnem minden nap eszt csináltam.
A választ te is tudod, már csak abból ahogyan írtad például azt, hogy " KICSIT oldalt kiubukkan a pocim ", " összeér egy KICSIT a lábam ", " egy KICSIT nagy a fenekem "-> mindenhol a méret minimalizált változatát használod, ennek ellenére a kérdésedben használod csak azt, hogy " sok " - Nyilván mivel te is érzed, hogy ez távolról sem sok.
A mozgást továbbra se hagyd abba, viszont reálisabban közelítsd meg saját magad, ugyanis az adataid alapján egyértelmű, hogy nincs probléma.
Adatok alapján nem sok, inkább nagyon kevés.
Szerintem túl kicsi a nadrágod, azért buggyan ki a nem létező felesleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!