Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak le a 4 fal között?

Hogyan fogyjak le a 4 fal között?

Figyelt kérdés

Ezt azért kérdezem, mert annyira undorítóan kövér vagyok, hogy nem akarok kimenni az utcára szégyenkezni, mert mindenhol megbámulnak és mutogatnak rám. Hányadék az egész testem ahogy kinéz.

Otthon csinálnék valami diétát, de hogyan mozogjak akkor? Kicsi téglaházban lakom. Sajnos semmilyen otthoni felszerelésem nincs.

HELP!

#zsír #kövér #undor #mislenygumibabatest
2012. szept. 29. 09:35
 1/10 anonim ***** válasza:
Aha valami diétát...ez kimerül gondolom valami elmeroggyant nők lapja cuccban, és nem kell siránkozni eszköz nélkül is lehet edzeni, pl Tatarek Rezső féle torna, vagy elmész egy kung-fu edzésre és mutatnak neked néhány gyakorlatot..Első körben olvasd el a Sárga Kapszulát, kajálj úgy, járj el aerobozni heti 5 * kezdetnek ennyi elég.
2012. szept. 29. 10:02
 2/10 anonim ***** válasza:

Megkeresed a you tube-on Rubint Réka "vagy 5 perced" videóit, ezeket a gépeg tudod nézni és közben csinálni.

Felszerelés nem kell hozzá, csak te magad megy egy szönyeg vagy padló, ahová le tudsz feküdni.

2012. szept. 29. 10:06
 3/10 A kérdező kommentje:
A van 5 perdecet már néztem én is és csináltam is. Nem rossz, viszont szerintem az nem éget zsírt. Valami olyasmit akarok, ami égeti a zsírt és felviszi a pulzust.
2012. szept. 29. 10:15
 4/10 anonim ***** válasza:
Jaja Réka amatőr, te meg profi vagy! Aerobik és diéta. Google youtube segítségével négy fal közt megoldható. Ha egy valamit csinálsz, akkor hetente vagy kéthetente mérd a súlyod és ne okoskodj meg várd a csodát egyik napról a másikra.
2012. szept. 29. 10:20
 5/10 A kérdező kommentje:
Te hülye vagy b.meg! Én nem azt mondtam, hogy a Réka egy amatőr, csak ha valami nekem annyira nem jött be, akkor miért nem lehet azt elhinni? Nem mindenkinek jön be ugyanaz mindig!
2012. szept. 29. 10:28
 6/10 anonim válasza:
nezd meg a youtube-on Jillian Michaels 30 day shred videoit, 3 szint van, mindegyiket 10 napig kell csinalni. Kezi sulyzo kell hozza, de azt tudod helyettesiteni ket 1,5Literes palackkal. Nagyon faraszto tud lenni, ha becsuletesen csinalod!
2012. szept. 29. 10:35
 7/10 anonim ***** válasza:

Figyi én 130 kilóról fogytam közel 40 kilót 1 év alatt és én ezt úgy csináltam hogy először a 4 fal közt kezdtem, youtube-n több száz ilyen video van én mindig mást csináltam hogy változatosabb legyen, 2 hónappal később beújítottam egy sulyzó készlettel, utána meg egy konditerem bérlettel ott kardióztam, meg kijártam kocogni az utcára, mivel én sem akartam hogy megbámuljanak a falu határba mentem ki a mezőre ahol a kutya se volt.

Az étrendeden változtatnod kellene több egészséges, ételt egyél, reggelizz rendesen, ebédelj is rendesen és vacsorára maximum 1 alma vagy joghurt jöhet szóba, és kerüld a zsíros ételeket inkább az étolajost egyed de azt is módjával. Soványhúsokat egyél, ne zsíros kövér húst, sok fehérjét fogyassz, kerüld a szénhidrátot.

Egy tanács hirtelen ne vond meg magadtól a sok dolgot ne vond meg hirtelen a dolgokat szépen fokozatosan csökkentsd mert ha hirtelen megvonod akkor gond lehet. Kérd ki egy dietetikus tanácsát a dolgokról, hidd el segíteni fog.

2012. szept. 29. 10:39
 8/10 anonim ***** válasza:
Pilatesezz azt úgyis többnyire fekve kell és ne diétázz hanem étkezz helyesen és egészségesen
2012. szept. 29. 14:23
 9/10 anonim ***** válasza:
2012. szept. 29. 21:46
 10/10 anonim ***** válasza:
hol laksz?
2012. szept. 29. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!