Hogyan fogyjak le a 4 fal között?
Ezt azért kérdezem, mert annyira undorítóan kövér vagyok, hogy nem akarok kimenni az utcára szégyenkezni, mert mindenhol megbámulnak és mutogatnak rám. Hányadék az egész testem ahogy kinéz.
Otthon csinálnék valami diétát, de hogyan mozogjak akkor? Kicsi téglaházban lakom. Sajnos semmilyen otthoni felszerelésem nincs.
HELP!
Megkeresed a you tube-on Rubint Réka "vagy 5 perced" videóit, ezeket a gépeg tudod nézni és közben csinálni.
Felszerelés nem kell hozzá, csak te magad megy egy szönyeg vagy padló, ahová le tudsz feküdni.
Figyi én 130 kilóról fogytam közel 40 kilót 1 év alatt és én ezt úgy csináltam hogy először a 4 fal közt kezdtem, youtube-n több száz ilyen video van én mindig mást csináltam hogy változatosabb legyen, 2 hónappal később beújítottam egy sulyzó készlettel, utána meg egy konditerem bérlettel ott kardióztam, meg kijártam kocogni az utcára, mivel én sem akartam hogy megbámuljanak a falu határba mentem ki a mezőre ahol a kutya se volt.
Az étrendeden változtatnod kellene több egészséges, ételt egyél, reggelizz rendesen, ebédelj is rendesen és vacsorára maximum 1 alma vagy joghurt jöhet szóba, és kerüld a zsíros ételeket inkább az étolajost egyed de azt is módjával. Soványhúsokat egyél, ne zsíros kövér húst, sok fehérjét fogyassz, kerüld a szénhidrátot.
Egy tanács hirtelen ne vond meg magadtól a sok dolgot ne vond meg hirtelen a dolgokat szépen fokozatosan csökkentsd mert ha hirtelen megvonod akkor gond lehet. Kérd ki egy dietetikus tanácsát a dolgokról, hidd el segíteni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!