Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért van minden fogyis...

Miért van minden fogyis kajának ilyen szar íze?

Figyelt kérdés

Már legalább 100x megpróbáltam lefogyni, 100x be is fuccsoltak a próbálkozásaim... És most megint elkezdtem tegnap, de már megint hajlok a feladás felé, mert egyszerűen olyan szar ízük van a kajáknak, amiket eszek, hogy már inkább nem is ennék, de hát muszáj bevinni a tápanyagokat... Amikor eszem, akkor is csak várom, mikor lesz már vége.

Hogyan ne adjam fel a helyes táplálkozást? Amúgy nem kínzom magam, figyelek arra, hogy fehérjéből, szénhidrátból és zsiradékból is megfelelő mennyiséget vigyek be, nem éhezem, jóllakom ezekkel a kajákkal, de nem finomak!

Hogyan ne adhatnám fel már a 2. napon?

Egyébként 15 kg feleslegem van. 170 cm/73 kg

2012. szept. 28. 14:05
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Miért, miket eszel? Fogadjunk, hogy puffasztott rizst, meg a többi ilyen kamu fogyis kaját.
2012. szept. 28. 14:06
 2/10 anonim ***** válasza:
0%

Tegnap mit kezdtél el?

Eszel kenyeret, tejet?

Egyél húst és zöldséget, de ne kezdd el hogy nem szereted..

Nem kéne kúraszerűen belekezdeni fogyásba, soha nem kéne lisztes, tejes vackokat enni, ennyi lenne. Sokaknak unalmas, hogy újra leírtam, de erre mi mást lehet írni?

2012. szept. 28. 14:21
 3/10 anonim ***** válasza:
Mit eszel most és mik azok az ételek, amiket szeretsz? Nem csak úgy lehet fogyni, hogy spéci ételeket eszel, hanem úgy is, hogy a szokásosat, de jóval kisebb mennyiségben.
2012. szept. 28. 14:35
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
na jó, meg sem szólalok.. a kevés kenyérből a kis glutén az nem okoz majd gondokat.. Bakker, kuss már nekem :D
2012. szept. 28. 14:36
 5/10 anonim ***** válasza:
Shapeshifter.blog.hu tele van eszmeletlen finom fogyis receptekkel. A csaj 59rol fogyott le 51re, es en is rohogve kibirom miota ezeket fozom. :) tenyleg csucsszuper oldal
2012. szept. 28. 14:38
 6/10 anonim ***** válasza:

Mert szar ízű kajákat eszel. Én pl úgy fogyózom, hogy azt eszem, amit eddig, csak fele adagot, és ha nagyon éhes vagyok, akkor uborkát vagy almát (az uborka jobb, alig van kalóriaértéke). Két hónap alatt 10 kiló mínusznál tartok, és nem éheztem és nem ettem vacak kajákat. Ugyanúgy voltam pl fagyizni, csak 2 gombóc helyett 1-et ettem, szalonnasütéskor is csak egyetlen kis nyársat csináltam, és amikor lángosozni voltunk, a húgommal közösen vettünk egy lángost, azt feleztük el.

Ha ráálltam volna a csirkemell párolt zöldséggel abonettel étrendre, valószínűleg már én is rég feladtam volna, de így tökéletes :)

2012. szept. 28. 14:40
 7/10 anonim ***** válasza:
1%
a shapesifteres csaj amikor autoimmun beteg lesz a gabonáktól vagy cukorbeteg a teljes őrlésű liszttől, már nem lesz ekkora példakép..
2012. szept. 28. 14:46
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

A shapeshifter oldalon tenyleg nagyon jo receptek vannak. ;)

Kar hogy szegeny meg kell hogy haljon, mert o nem egy taplalkozas harcmuvesz:D

Harcmuvesz amugy nem uncsi, hogy mindenki lepontoz?

2012. szept. 28. 16:37
 9/10 anonim ***** válasza:
Jó tanács: egyél nem fogyis kajákat, csak mértékkel, és mozogj legalább heti 5 napot (legalább 1 órát), hidd el, akkor is le tudsz fogyni, nem feltétele a fogyásnak a teljes kiőrölésű termékek, mindig a csirkemell, és a desszert megvonás.
2012. szept. 28. 21:57
 10/10 anonim ***** válasza:

Valóban, a teljes őrlésű lisztek egészséges hatása elég nagy kamu (sajnos).

Fogyni sokféleképpen lehet, egészségesen fogyni és egészségesen maradni már nehezebb, kevesebb út van.

2012. okt. 2. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!