Szoó Judit melyik könyvében van leírva a lisztkeverék receptje?
Neked is a biológia és az élelmi anyagok alapismereteinek megtanulását tudom kívánni.
A szénhidrátban gazdag liszt a vércukor szint -> inzulin szint megemelésével nagyszerűen zsírosít (hasonlóan a tejfélékhez, de azok csak az inzulint emelik).
Ha lisztet például darált mandulából, mákból csinálsz, azzal más a helyzet, mert nincs ilyen hatásuk (ráadásul gluténmentesek).
Másik példa: van olyan, hogy Update liszt, ennek nincs magas ch tartalma, mert tele van mérgező szójával és gluténnal dúsított veszélyesnek nevezhető s.zar, de fogyni éppenséggel.
Teljesen irreleváns milyen jelet raksz.
Nincs egészséges liszt. Vannak magőrlemény lisztek, amik nem károsak, vannak gabona lisztek, amik baromira kerülendőek. Ha a gabona lisztet szójával vagy gluténnel keverik, akkor ne azt vedd észre, hogy ez alacsony glikémiás indexű, vagy hogy "kilófaló"! Jusson eszedbe, hogy a glutén és a szója mérgező!
Ennél többet igazából nem lehet tudni a témában, ha ez nem hasznos.. akkor talán Isten válaszolhat még hasznosabban. Talán :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!