Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez mennyi kalória?

Ez mennyi kalória?

Figyelt kérdés

1. nap: egy tányér húsleves, 2 rántott hús 4 kanál krumplipürével, kukoricasalátával.

2. nap: kis toast magvas kenyérből 4 összebeorítva, 2 rántott hús 1 szelet kenyérerl

3. nap: 1 szelet zsíros kenyér, 2 kis toast magvas kenyérrel 2 töltött káposzta..

napokra bontva ez kb mennyi lehet (mielőtt valaki beolt, nem pontos értékeket kérek, csak kb)

168/49/18 vagyok és lány

2012. szept. 23. 11:54
 1/5 anonim ***** válasza:
22%

és a kórosan sovány hülye liba fogyókúrázás mellett még számolni sem tud és a googlet sem tudja használni.

milyen hús???????????, eszed semmi...kb válaszka...

2012. szept. 23. 12:03
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom hány milliószor kell még leírnunk, hogy nincs olyan mennyiség, hogy egy tányér, négy kanál, egy szelet, két vödör, egy málha és társaik!!! Ezt körülbelül sem lehet megmondani. Ha ezek amúgy napi étkezéseid, akkor elég szörnyű! Sosem leszel olyan, amilyen szeretnél, bármilyen is az...
2012. szept. 23. 12:08
 3/5 anonim ***** válasza:
49%
[link] itt van a kalória táblázat,mivel a sok okos úgyis lehúrrogott téged. Saját dolgod az,hogy mennyit eszel, ne érdekeljen más véleménye,ha fogyózol,ha hízókúrázol :)
2012. szept. 23. 12:34
 4/5 anonim ***** válasza:

Itt ki tudod szamolni: [link]

Azert mar igy is tul sovany vagy szerintem.Vigyazz hogy ne legy anorexias.Ha gondolod tegyel fel egy kepet hogy mondjuk meg ha kell-e meg fogyoznod.

2012. szept. 23. 16:04
 5/5 anonim ***** válasza:
56%
Hajrá, okoska, fogyjál csak, majd mész aztán a kórházba, ahol normális súlyra hizlalnak (ami a magasságodhoz legalább 54-55 kiló).
2012. szept. 23. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!