Hogyan lehet magas a vércukrom, ha nem eszem édes dolgokat?
Figyelt kérdés
A kávéba szoktam cukrot tenni, és néha eszek joghurtot. De édességet nem szoktam enni.2012. szept. 21. 14:54
21/23 kalmj válasza:
Két óra múlva nem azért mérik, mert akkor kell visszaálljon, hanem mert akkorra szívódik fel. (Emészted meg.) Mondjuk azt írtad, hogy sokat szoktál enni, arra figyelj, hogy a 75g szénhidrátot ne lépd át a legnagyobb étkezésnél se.
22/23 anonim válasza:
Nem a szintéziseken van a hangsúly, csak te megint azt magyarázod, hogy mit ne egyen, ahelyett, hogy tartaná az étkezési szokásait, ha nem elhízott és kezdjen el mozogni, az nagyszerűen csökkenti a vércukorszintet. DE mivel te mozgásellenes is vagy, csak annyit szajkózol, hogy a táplálkozás, pedig az aktív mozgással többet tesz mindenki az egészségéért...
23/23 anonim válasza:
Soha nem utaltam rá, hogy mozgásellenes vagyok.
Az, hogy én tisztában vagyok vele pl. a kocogás milyen károkat okoz a testében, attól még mozogni kell.
Normális mozgást, Taichi- Jóga, rémlik ugye?
Heti 3 perc HIIT edzés javítja az inzulin érzékenységet, de hogy rendszeres laza futkosás majd megvédi a cukorbetegségtől, egyéb civilizációs betegségektől ez a legnagyobb kamu :)
Nem kell szénhidrátot enni.. bárki kipróbálhatja, a kérdezőnek úgy is ki kell próbálnia - mondjuk nála a kora miatt a glutén és tejfehérje elhagyás is fontos lenne.
Ez ellen nincs mit tiltakozni, mondjatok jobbat.. de ne küldd el futni, mert 5-10 év múlva meg a térde fog szétmenni, valami eredetivel állj elő.. Vagy azt én már megtettem? Akkor meg miről van szó..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!