BMI: 19 alattiak ti mit esztek egy nap és mennyit?
Az eddigi válaszolók úgy láttam mind alkatilag vékonyak kb, hát én nem. 174cm és 55-56kg vagyok, de voltam már 65is, akkor egyébként sokkal kevesebbett ettem mint most, de borzasztó egészségtelenül.
Nálam is az vált be, amit mindenütt ajánlanak, de valamiért én sem követtem sokáig: napi többszöri egészséges étkezés, heti 4-5 alkalommal 1,5óra edzés.
Ezek mellett ha megkívánok valami egészségtelen dologot pl pizza, csoki az is belefér néha és nem hízok tőle vissza, csak a mértéktartásra kell figyelni.
22N
A Bmi-m 17,2 :] 160 cm és 44 kg
Alkatilag kövér vagyok, ha egy kalóriadúsabb ételre ránézek már hízok is. Gyűlölöm ezt az egészet, na mindegy.:]
Tehát nagyon oda kell figyelnem.
Reggeli: 40 gramm zabpehelyből vízzel főzött zabkása fahéjjal és édesítővel: 140 kcal. Ünnepnapokon fahéj helyett kakaóport használok, ami általában 10 gramm, tehát 30 kcal.
Ebéd: mindig leves, nem tudnék nélküle élni, viszont sajnálom, hiába tudom betéve a kalóriatáblázatokat, fogalmam sincs:D Mindig egy merő kanálnyit adagolok ki magamnak, és a krumplit sosem eszem meg belőle.
Uzsonna: 200 ml tej+5 gramm cukrozatlan kakaópor:88+15 kcal
Vacsora: Vagy egy merőkanál leves, vagy eszek egy pohár kefirt. Pluszba pedig mindig eszek egy bármilyen gyümölcsöt, ami nem banán.
Hát, lehet kevés, de ezt kell csinálnom, mert hízós, körte alkatom van. Így jártam.
Juj, lifetilt-tel ne gyere! Akit tud, ő is 19 alá fogyaszt, még ha tényleg csont és bőr lesz is az alany, akkor is.
Pl.:
A BMI-m nekem is annyi, mint az övé, de közel se vagyok ilyen vékony. Derekam is, combom is vastagabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!