Mi a baj velem?

Figyelt kérdés
három hete diétázom és szinte minden nap tornázok egy órát, de mégsem mozdul a mérleg nyelve lefelé... és centiben sincs változás max felfelé... de miért
2012. szept. 19. 20:25
 1/5 anonim ***** válasza:
ha leírnád egy napi étrendedet talán tudnánk segíteni
2012. szept. 19. 20:39
 2/5 A kérdező kommentje:
Majdnem mindent eszem, csak jóval kevesebbet. Mondjuk a kenyeret szinte teljesen kiiktattam. naponta 4-5 liter vizet iszom. cukros dolgokat egyáltalán nem eszem-iszom. czanik balázs dvd-t csinálok. miért nem alakulok már egy kicsit???
2012. szept. 19. 21:00
 3/5 anonim ***** válasza:
16%
Tudok egy jó diétát, evvel amit csinálsz, ezzel együtt. Ebéd előtt igyál meg először egy citrom, másik nap két citrom levét... és így 15-ig. Majd vissza: 14, 13, 12... ezzel nagyon sokat lehet fogyni! Próbáld ki szerintem. Ja, és természetesen lehet higítani, de próbáld cukor nélkül. Remélem segíthettem.
2012. szept. 19. 21:10
 4/5 anonim ***** válasza:

A citromdiéta pillanatok alatt tönkreteszi a gyomrodat. Gondolj csak bele amikor 15 citrom levét kell meginni.

Ne csak a kenyeret hagyd el, vagy vedd minimálisra, hanem a tésztákat, krumplit, rizst is. Ezek mind szénhidrátok.

Sok zöldséget egyél, főzve vagy párolva, sovány husokat. A káposztafélék nagyon jók fogyókúrában.

Egyébként se add fel 3 hét után, nekem is kb. akkor indult be, és két hét alatt kb. 3 kg ment le. Igaz itt most egy kissé megint megakadt a dolog, de még nem adtam fel.

2012. szept. 19. 21:19
 5/5 anonim ***** válasza:

sok oka lehet,de ami biztos,hogy nincs meg a kalória deficit,vagyis pont annyi kalóriát viszel be,amivel tartani tudod ezt a súlyt.

további okok lehetnek még-

-rosszul van beállítva a fehérje-ch arány.

-nincs gyorsítva az anyagcsere 3 óránkénti evéssel.

-az ételek összetétele rosszul időzített,pl este is eszel ch-t.

2012. szept. 20. 00:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!