Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek jó az alakja a...

Szerintetek jó az alakja a képen lévő lánynak? Vagy fogyóznia kéne?

Figyelt kérdés

160 cm, 52 kg 17/L

[link]

2012. szept. 19. 18:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
11%
Az én véleményem szerint fogynia kellene olyan 5-10 kilót, vagy legalábbis edzenie, hogy a zsír helyén izom legyen.
2012. szept. 19. 19:06
 2/12 A kérdező kommentje:
Szóval szerinted 160 cm-hez 42 kg az ideális? Hát szerintem az nagyon kevés...
2012. szept. 19. 19:09
 3/12 anonim ***** válasza:
54%
Én ugyanezzel a paraméterekkel rendelkezek, kb így is nézek ki. Én is fogyni szeretnék 5 kilót. 47-48 kilósan voltam ideális.
2012. szept. 19. 19:20
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogynod kellene, izmosodni. De így sincs gond az alakoddal. Talán 3kg lemehetne, de hangsúlyozom így is csinos vagy.
2012. szept. 19. 19:25
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlenül kell 42kg-nak lenni, csak valamivel sportosabbnak.
2012. szept. 19. 19:27
 6/12 MRC31 válasza:
Kinek mi tetszik. Általánosan (és nekem is) a vékonyak, ha a fogyózást vállalja akkor olyan 2-3 kg-t elég ledobnia, viszont még fontosabb a testtartás. Húzza ki magát, ezzel még a kis mell is vonzóvá válik, a has domborúvá, a hát íveltté válik és a fenék ami khm. legalábbis ezen a képen - elnézést érte - laposnak látszik, az szépen kidomborodik. Ez rendkívül érzéki és erotikus formát ad. Pillanat keresek képet, hogy milyenre gondolok. :)
2012. szept. 19. 19:38
 7/12 anonim ***** válasza:
90%
szerintem nem a sullyoddal van a baj, hanem magaval az aklakoddal. hiaba fogsz fogyni, csak vekonyabb leszel, de nem lesz jobb alakod. vannak nalad joval husibb lanyok, akik sokkal jobban neznek ki mint te, abbol adodoan, hogy jobb az alakjuk. NEM CSAK A KILOK SZAMITANAK
2012. szept. 19. 19:39
 8/12 anonim ***** válasza:

jézusom!! 5-10kg-ot fogyni??

max 3kg-ot. de nem is fogyni kéne,mert teljesen jó a magasságodhoz a súly. ami zavar szerintem téged,az esetleg a pocak-de sok fiúnak tetszik is ha nem teljesen deszka egy lány. ha mégis zavar téged,akkor nézz utána hogyan tehetnél szert lapos hasra.

2012. szept. 19. 19:39
 9/12 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább formásodnia kéne rajtam 57 kilósan kevesebbnek tűnt a zsírréteg a hason, vagy csak nem hordtam olyan ruhát ami így kihangsúlyozza. Lényegében a válasz egyszerű egy szál izma sincs a képen látható lánynak. Maradjon 52 kiló de a zsírt tornázza át izomba
2012. szept. 19. 19:41
 10/12 MRC31 válasza:
52%

Nos, ezeket a képeket találtam. Jól mondják a többiek érdemes nekiállnia tornázni és azzal két legyet ütni egy csapásra mert tudok 3-4, már a harmincas éveikben járó 1-2 gyereket szült nőket is példaként felhozni akiknek messze jobb alakjuk van sok fiatal lányénál.

A képek:

[link]

[link]

A mozgás már az illető hölgytől függ, lehet az lovaglás ha szereti a lovakat, vagy aerobic, futás vagy akár a hard-jump is, youtubon vannak videók róla, némelyik egész profi benne. Vagy akár a lépcsőzés - ha társasházban lakik - az is nagyon jó. Csak el kell kezdeni mozogni lábra ami általában hat fenékre is aztán kérjük szépen pár hónap múlva a képet a változásról! :)

2012. szept. 19. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!