Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 174 cm-es lánynak a 70 kg...

174 cm-es lánynak a 70 kg vagy a 63 kg a megfelelő testsúly?

Figyelt kérdés
sok internetes ideális testsúly számítást végeztem, és egyszer azt látom hogy 63, máskor 70.. és élggé meg vagyok ilyedve, mivel ha a 63 az átlag akkor én attol messze vagyok...
2012. aug. 2. 22:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Belenézel a tükörbe és meglátod hogy van e rajtad felesleg...
2012. aug. 2. 22:46
 2/5 anonim ***** válasza:
172 cm magas vagyok, jelenleg 65 kiló, kb 70ről indultam. múlt nyáron 60 voltam, én úgy éreztem magam a legszebbnek, csak télen nem sikerült megtartani. az a helyzet, hogy a 70 kiló sok, olyan 65öt, ha becélzol, sztem jól járnál vele. sok sikert. ;)
2012. aug. 2. 23:29
 3/5 anonim ***** válasza:

Alkattól, izomaránytól függ.

Valahol 58 és 71 között.

Célozd be előbb a 71-et, és ha odaértél meglátod. ;)

[link]

Nekem 45 és 55 közötti értéket javasol.

55-tel már gurultam. Valószínűleg azért, mert semmi mellem és ha hízok, akkor aránytalanul az alsófertályra megy.

Ha neked nőiesebb alkatod van, akkor esélyes, hogy a skála felsőbb értéke is megfelelő lehet.

2012. aug. 3. 00:14
 4/5 anonim ***** válasza:
én ugyanezzel a magasággal 56kg vagyok, és átlagos a testalkatom
2012. aug. 3. 13:30
 5/5 anonim ***** válasza:
tükörbe nézel meglátod, hogy milyen vagy így 70 körül.. ha nem tudod eldönteni, raksz fel képet képfeltöltés.hu-ra és megmondjuk:)
2012. aug. 3. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!