Egy 165 cm-es lányhoz, hány kg a megfelelő testsúly?
Figyelt kérdés
Ami elfogadható és jól néz ki.2011. júl. 17. 14:43
2/4 anonim válasza:
Én is 165 cm vagyok, nekem 50-52 kg a cél. :)
3/4 anonim válasza:
én is:D most 57 vagyok és nekem 52 :)
4/4 Antiszociális Egyén válasza:
Mint férfi mondom, az én 170 cm-es barátnőm 68 kiló és 13 kilóval nehezebb nálam, pedig kb. 15 centivel magasabb vagyok nála.(Tudom, ez már az anorexia határa, de erről nem én tehetek, többet eszek mint 2 felnőtt együtt, mégsem hízok.) Ha tetszeni akarsz egy fiúnak és szép az arcod, kissé formásabb vagy akkor már fél úton jársz affelé hogy tetszél neki. Ha eméllé még jófej vagy nyertél is..Nem számít a testsúly, szerintem a "van mit fogni rajta" lányok szebbek a csontvázaknál. Azokból van elég a PC-s játékokban, nem akarok az utcán is egy ilyen mellett feszengeni. Szóval ha nem vagy 85-90 között akkor minden esélyed megvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!