Lányok, hogyan legyek megfelelő?
167cm/ 50-52 kg
Olyan kövérnek érzem magam, csak azért mert pompon lány vagyok, és nem engem dobálnak, pedig ők is 50-52kg csak magasabbak nálam és ezért vékonyabbnak tűnnek(azok is). Rendszeresen sportolok és megfordult a fejemben, hogy talán zsírmegkötő tablettát kéne ennem...
Kedves Kérdező !
Eszedbe se jusson! Teljesen tökéletes a testsúly ehhez a magassághoz,sőt talán még kevés is,mert az ideális 57 kg lenne. Hallgass rám,nem fogyni kell hanem sportolni! Sportolj egy héten kétszer minimum,és hidd el az a kis pocak vagy kis combi is eltűnik,amit neked kellemetlenségeket okoz.
Üdv.
Ja és elfelejtettem odaírni, hogy a számokból ítélve szuper alakod lehet, biztos sokan irigyelnek.
Az előző voltam:D
nekem sosem leszel megfelelő, mert így döntöttem.
minek is akarsz megfelelni amúgy? kritériumokat kéne kiírni, amiket megfelelő beavatkozással elérsz.
mik a megfelelőséged kritériumai?
köszönöm mindenkinek!!!
Kritérium nincs, vagy is csak az, amit én a szememmel látok:(. De sportolok rendesen, itthon pedig erősítek:) így majd elérem azt, ahogyan kiakarok nézni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!