36 kg fogyás után lóg a bőröm a hasamnál ami nagyon zavar, mit lehetne tenni ez ellen, van e erre valami krém vagy hasonló megoldás?
Krém nincs rá,azt felejtsd el.
Ilyenkor nem csak a bőr deformálódik, hanem az alatta lévő kötőszövet is, ami mélyebben behatoló -kúraszerűen alkalmazott- pakolásokkal igen szépen regenerálható.
Ennek látható eredménye is lesz, mivel a két szövet kapcsolódik egymáshoz.
A sport mindenképpen jót tesz, mert az izomszövet tónusát növeli, ezen felül a kötőszövetet vékonyítja.
A pakolásoknak majd utána nézek.
Én is irodában dolgozok gép előtt napi 8 órát és van hogy többet, meg még otthon is, nincs ezzel semmi probléma, mindenképp kell hogy valami motiválja mielőtt belevág ebbe az egészbe, nem könnyű de ha fejben eldönti akkor sikerülni fog. Én jelenleg 25 éves vagyok és mindig is kövér gyerek voltam és emiatt nemigazán volt barátnőm inkább mondhatnám azt hogy nem is volt, lényegében én ezért kezdtem el a csajok miatt, de ma már magam miatt csinálom nem mások miatt és ez a még fontosabb.
Eleinte nagyon oda kell figyelni a rendszeres mozgásra és hogy mikor mit eszel ez nagyon fontos, ha nem tartja be a dolgokat akkor nem érhet el látványos eredményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!