Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 36 kg fogyás után lóg a bőröm...

36 kg fogyás után lóg a bőröm a hasamnál ami nagyon zavar, mit lehetne tenni ez ellen, van e erre valami krém vagy hasonló megoldás?

Figyelt kérdés
120 kg-ról indultam, jelenleg 84 kg vagyok, ezt 3 év alatt értem el. Sokat sportolok, konditerembe járok, mára már elmondhatom hogy sportos a testalkatom, de a hasammal sajnos nem vagyok kibékülve.

2012. szept. 19. 14:06
1 2
 1/14 anonim válasza:
Szerintem csak hasplasztika!
2012. szept. 19. 14:13
 2/14 anonim ***** válasza:
szerintem ezen már nem nagyon fogsz tudni változtatni, esetleg műtét.
2012. szept. 19. 14:15
 3/14 anonim ***** válasza:
Sajnos csak hasplasztika. Még a terhesség után picit lógó hasammal se tudott semmit kezdeni semilyen csodaszer.
2012. szept. 19. 14:23
 4/14 anonim ***** válasza:

Krém nincs rá,azt felejtsd el.

Ilyenkor nem csak a bőr deformálódik, hanem az alatta lévő kötőszövet is, ami mélyebben behatoló -kúraszerűen alkalmazott- pakolásokkal igen szépen regenerálható.

Ennek látható eredménye is lesz, mivel a két szövet kapcsolódik egymáshoz.

A sport mindenképpen jót tesz, mert az izomszövet tónusát növeli, ezen felül a kötőszövetet vékonyítja.

A pakolásoknak majd utána nézek.

2012. szept. 19. 14:24
 5/14 anonim ***** válasza:
Szerintem is csak a hasplasztika segít. Megkérdezhetem, hogy a felkarodon és a combodon milyen a bőr? :) Én 127 kg-ról indultam. És leginkább ezektől a területektől félek. :)
2012. szept. 19. 14:45
 6/14 A kérdező kommentje:
A felkarommal és a combommal semmi probléma, mert ahogy elkezdtem a fogyást ugyanúgy elkezdtem a kondizást és a sportolást is. A karom szinte ugyanakkora, de már nem zsírból hanem izomból áll. A combom kisebb de ott sincs probléma, futás, biciklizés megteszi a hatását. A hasamon is látszik már kicsit a kocka, csak a köldökömtől lejjebb 3-4 centiig bezárólag van a probléma és akármit csinálok ez nem akar változni.
2012. szept. 19. 15:58
 7/14 anonim ***** válasza:
Szerintem is csak maximum a hasplasztika segít. De ne szégyelld minden okod megvan büszke lenni magadra! Gratulálok a szép eredményhez!
2012. szept. 19. 17:47
 8/14 anonim ***** válasza:
Gratulalok ahhoz, amit elertel. Nagyon sokat fogytal, igy en sem gondolom, hogy lenne ma megoldas a muteten kivul.
2012. szept. 19. 19:10
 9/14 anonim válasza:
le irnád hogyan kezdtél a fogyokurához?illetve mivel tuttad rávenni magad?párom 120 kg és sehogy nem tudom rávenni hogy fogyokurázzon.számitogép elött dolgozik szinte egész nap.köszönöm.
2012. szept. 20. 21:11
 10/14 A kérdező kommentje:

Én is irodában dolgozok gép előtt napi 8 órát és van hogy többet, meg még otthon is, nincs ezzel semmi probléma, mindenképp kell hogy valami motiválja mielőtt belevág ebbe az egészbe, nem könnyű de ha fejben eldönti akkor sikerülni fog. Én jelenleg 25 éves vagyok és mindig is kövér gyerek voltam és emiatt nemigazán volt barátnőm inkább mondhatnám azt hogy nem is volt, lényegében én ezért kezdtem el a csajok miatt, de ma már magam miatt csinálom nem mások miatt és ez a még fontosabb.

Eleinte nagyon oda kell figyelni a rendszeres mozgásra és hogy mikor mit eszel ez nagyon fontos, ha nem tartja be a dolgokat akkor nem érhet el látványos eredményt.

2012. szept. 21. 07:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!