Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem vagyok kövér, de sosem...

Nem vagyok kövér, de sosem vagyok magammal megelégedve. Akkor sem lennék, ha tökéletes lenne mindenem. Mért van ez?

Figyelt kérdés
Lelkiismeretfurdalásom van ha nem mozoghatok örökké, fel tudnék robbanni. Ha kicsit gyűrődik a hasam megőrülök. Kiskorom óta ez van.19 éves vagyok. Kicsit idegesit h sosem érzem emiatt jól magam. Mit tegyek?
2009. júl. 31. 17:31
 1/4 anonim ***** válasza:
59%
Szia! Volt már komoly kapcsolatod?:) Mert ha nincs vagy még nem volt , szerintem szerezz magadnak egy pasit aki sokszor megdicsér:) Biztos nagyon csinos lány lehetsz, felesleges mindig ezmiatt aggódni, h szeretsz mozogni mozogj, de csak ha jól esik ,és szükséges:) Semmi baj nincs vele ha szeretsz jól kinézni, de ez ne fajuljon messzire ..
2009. júl. 31. 17:38
 2/4 A kérdező kommentje:
szia. köszi szépen. nagyon aranyos vagy. amúgy már 3éve van barátom és sokat dicsér, de valami baj lehet velem.
2009. júl. 31. 18:56
 3/4 anonim válasza:
Én is így vagyok vele. Soha sem vagyok elégedett magammal, még mikor mindenki mondta, hogy gebe vagyok, akkor sem hittem el! Pedig én is 6 éve párkapcsolatban élek, és tőle is csak azt hallom, hogy így szeret engem, amilyen vagyok! De úgy érzem, akkor is ilyen lennék, ha tényleg tökéletes lennék!
2009. júl. 31. 19:36
 4/4 anonim ***** válasza:
sajnáltatod magad?
2009. aug. 5. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!