Segítség! Idén érettségiző budapesti lány vagyok. Kiskorom óta súlypobrémákkal küszködöm. Szalagavatóra szeretném magam formába hozni és csinosan kinézni a szép hófehér táncrucimba. Sikerülhet?
Figyelt kérdés
Most 139 kiló vagyok és szeretnék leadni november 24-ig minimum 84 kilót! Olvastam egy magazinban a 90 napos diétáról! Van akinek sikerült lefogynia ez idő alatt 27 kilót is! Arra gondoltam ha megcsinálnám 1 hónap alatt ezt a diétát(úgymond gyorsítva), egymás után 3x is (tehát 3 hónap alatt háromszor a 90 napos diétát) akkor pontosan elérném a megfelelő külalakot!!! Ha szükséges akkor nem ennék mást csak natúr szotyoládét! Szerintetek sikerülhet nekem ezt teljesíteni? Érzem az elszántságot. Kérlek adjatok tanácsokat!2012. szept. 16. 19:53
11/11 anonim válasza:
Hidd el én 54 kg vagyok.
10/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!