Betegség miatt híztam, valami jó módszer a fogyáshoz?
Néhány hónapja kialakult egy betegségem, aminek következtében 58 ról 67 kg-ra híztam. Szoktam itthon tornázni, és a combomról már kezd lemenni a plusz súly, viszont úgy veszem észre, hogy a karomra, a csípőmre és a hasamra ment rá. Hogyan tudnám ezeket a területeket lefogyasztani? Fekvőtámaszt és felülést is szoktam csinálni, de nincs túl nagy hatással..Próbálok figyelni az étkezésre, napi 3-4x eszem, az utolsó étkezés este 7előtt van de legkésőbb este 8, nem eszek sok édességet, max hetente 3 csoki..nem tábla, hanem kicsi pl mars. Tudnátok ajánlani valami jó módszert amivel a csípőm, hasam, karom fogyhatna? Ja és még valami, ha kihúzom magam, akkor a hátamon lesz egy "hurka"..nem nagy, kb 3cm vastag lehet,de nagyon zavaró..nem tudok felvenni passzos felsőt..előre is köszi, és a hülye kommenteket légyszi hanyagoljátok, nekem tényleg segítség kéne, mert nagyon rosszul érzem magam a bőrömben.
20/L
Nekem ugyanez van hormonális problémák miatt, a kórházban fekvés után +5 kiló, azóta még +5.
Elkezdtem futni, az elvileg fogyaszt mindenhol és kondiban is tart, erre úgy bedurrant a lábam, hogy 1 hónapja menni se tudok, kezelésre járok mindennap. Ha nem lesz bajod a futástól, akkor az szerintem jó lehet.
A célirányos dolgok is jók lehetnek, pl. súlyzós edzés, sima lábemelgetős-földönmozgós torna.
Mondjuk rajtam mostanában az 1 db. alma is meglátszik, a párom is piszkál emiatt... én meg sz@rul érzem magam.
Szia!
Én is ebben a cipőben járok,szintén Letroxot szedek.Mennyi volt a tsh-d? Sajnos én nem tudok lefogyni,pedig diétázok és tornázok,futok és napi szinten nő a súlyom.Szívesen fogadok én is tanácsot.Írd meg,neked mi vált be.Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!