Az miért teljesítmény ha valaki lefogy valahány kilót?
Kb. ugyanaz mikor dicsérik a dohányost hogy leteszi a cigit. Na és? Évekig meg egészségtelen életmódod folytatott mint a dagik.
Meg ha valaki lefogy a 50 kiló túlsúlyából 15-öt, attól még túlsúlyos marad. Én ezt nem értem.
Érdekes, hogy az összes haszontalan választ valaki felpontozta, az egyetlen érdemben hozzászólót, pedig le.
10-20 évig negatív teljesítmény mert elhízott mint az állat, utána meg fél év alatt töredékét lefogyta és már ettől hanyatt kellene dobnom magam? Elcseszett egy nézetetek van! Számolj a 20 évre egy átlagot, még mindig negatív az eredmény. 20 év alatt is összességében visszafejlődés, nem pedig előrelépés!
#1 Neked az az életösztönöd hogy több 10 kiló hájat magadra szedj? A sport nem fájdalom, hanem öröm. Te is jössz ilyen nagy szavakkal hogy csata... mire fel?? Erről beszélek!
#2 Ez nem válasz. Értékelhetetlen.
#3 Amióta az eszemet tudom sportolok. És a mai napig nem vagyok lusta disznó elmenni az edzőterembe heti 3-4x. Pihenőnapokon sem pihenek hanem itthon edzek.
"vért izzadva" Hűha! Itt is a nagy szavak. Egy dagadt lépni nem tud, nemhogy vért izzadni! Tudom milyen az nyári melegben rosszullétig futni, ősszel viharban, télen 25 centis hóban 3x akkora erőkifejtéssel megtenni ugyanazt a távot..
#4 Hűha, nasiról elmondás. Ahhoz kell ám csak a nagy akaraterő. :D Eszem megáll!
#5 Ha már eltervezted hogy minden másnap mész futni, akkor az onnan már nem kedv kérdése. Tudom mi az, begörcsölt izommal lefutni egy távot, ahol más már lefeküdt volna. A cukros üccsivel sem győztél meg. És újra csak a nagy szavak.. "harc"... aha.
#6 Te meg hülye vagy, mert nem írtam és nem is utaltam arra hogy nincs kitartásom. Pont ellenkezőleg. És "eléggé" magadból indulhatsz ki.
#7 Értelmetlen, nem a témába vág.
#9 Persze, a kifogás... abban jók vagytok. Csak értelmetlen ez is, mert nem mindenki beteg.
#10 Mindennek az oka a gyerekkori trauma, hogy ez nekem nem jutott az eszembe. Ez a legjobb kifogás:)
#11 Te is csak a gyerekekkel példálózol. Meg hogy az élelmiszergyártók a hibásak. Mindenki más, aha. Nyilván.
fel tettél egy kérdést,amire válaszokat kaptál,azért mert nem azt írták amit te szerettél volna hallani az a te bajod.
de azért szerintem elég elgondolkodtató,hogy a többség normálisan gondolkodik. (szerencsére)
vagy te csak le akartad írni,hogy:mennyire ügyes vagy,hogy nem híztál meg,mert mindent megteszel érte??
mert akkor tessék: nagyon nagyon nagyon ügyes vagy! ez teljesítmény..!
szerintem te egy korlatolt merev ember vagy, aki nem mellesleg meg van keseredve, nullahoz kozeli erzelmi intelligenciaval. nyilvanvaloan fogalmad nincs az emberekrol es hogy hogyan mukodnek a vilagban, legyszives tedd meg azt a szivesseget nekik hogy akkor nem is foglalkozul veluk.
az elhizas, dohanyzas, ivas stb mindig okkal tortenik, boldog emberek nem kerulnek bele, mert a boldog ember nem bantja magat. (te sem vagy boldog ember ide latszik mert a boldog ember adni kepes a sajat oromebol nem pedig masoktol elvenni) az hogy ki a hibas nehez kerdes, de mivel felnott emberrol van szo, nyilvan onmaga a hibas nagy mertekben hiszen egyedul o tud rajta valtoztatni. de ha valaki elkezd megkuzdeni a sajat gyengesegeivel es elkezd lefogyni, akkor te nem allhatsz oda kinevetni es becsmerelni. Tisztaban vagy vele hogy az ilyen emberek milyen ingatag labakon allnak a vilagban? Az az ember akarsz lenni aki lehuz masokat? Ha toled kernek tanacsot akkor igen, mondd csak el nekik mit gondolsz, de addig szerintem semmi keresnivalod a temaban; en is azert mondom ezt itt el neked mert a velemenyunket kerdezted. Egyebkent pedig mindenki ugy teszi tonkre az eletet ahogy akarja, hagyd oket beken.
Én is kövér voltam gyerekként. Nem volt előttem jó példa. Fogalmam nem volt az egészséges, mértékletes táplálkozásról, sportolni meg senki nem sportolt a családomban, eszembe nem jutott, hogy az alapdolog legyen... (Szülés után kezdtem el diétázni, akkor már külön éltünk a szülőktől, akkor adtam le a 25 kg feleslegemből 17-et. Még maradt rajtam kb 8 kg, ezzel már nem tudok mit kezdeni...)
Sajnos nagyon nehéz változtatni, ha az egész gyerekkorát, kamaszkorát így tölti az ember...
Te azt írod, mióta élsz, sportolsz. Akkor adj hálát anyádéknak, hogy felvilágosultak voltak, egészségesen neveltek, ezáltal neked ez lett a TERMÉSZETES, és magaddal foglalkozz!
Ami nem a te érdemed, mert nagyban közrejátszik, honnan jössz... Neked megvolt az alapod. Akinek nincs meg, hanem saját maga áll neki változtatni a rossz szokásokon, annak sokkal nehezebb, mivel a nulláról indul, a semmiből kell talpra állnia, eljutni arra a szintre, ami neked alapból ott volt mindig.
Na ezért teljesítmény, de akinek sose voltak ilyen jellegű problémái, (mint pl te), az sosem fogja ezt felfogni...
A 8-as vagyok. Én már sajnálom, hogy betévedtem erre a topikra. Ezeket a meg nem értett elhízott asszonyokat, meg a féleszű kismamákat már nem bíromolvasni. Szerintem az elkövetkezendő 3/4 évben nem is jövök fel.
Neked meg annyit tudok mondani, hogy olvasd el ezeket a kommenteket és örülj és légy büszke, hogy különb vagy
ezektől. És dicsérgessék csak egymást, hogy lement 3 kiló...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!