Az miért teljesítmény ha valaki lefogy valahány kilót?
Kb. ugyanaz mikor dicsérik a dohányost hogy leteszi a cigit. Na és? Évekig meg egészségtelen életmódod folytatott mint a dagik.
Meg ha valaki lefogy a 50 kiló túlsúlyából 15-öt, attól még túlsúlyos marad. Én ezt nem értem.
azert mert a fogyas az eletosztonnel szembemegy, fajdalommal es ehezessel jar, valamint azt jelenti hogy valaki az onmagaval vivott csataban nyeresre all ami az egyik legnehezebb dolog a vilagon. cigivel ugyan ez.
en meg azt nem ertem hogy az ilyen emberek mint ti hogyan nem fogjak fel hogy a magatartasuk, ami minden csak nem szupportiv, mennyire negativ iranyban befolyasolja az emberek sikeresseget maguk korul. ha valaki jo uton jar biztatni kell, nem lehuzni.
Jesszus... ez szerintem elég durva, hogy nem látod. Amikor úgy érzed, nincs kedved kimenni futni, vagy az utolsó néhány percet már nem bírod... amikor izzadsz, a szíved hevesen dobog, azt hiszed, leállsz... de végigcsinálod. Vagy amikor a barátnőid kakaóscsigát és/vagy pogácsát esznek, cukros üdítőket isznak.
A fogyás nem kínzás, de harc. Harc önmagadért. És amikor győzöl, vagy csak tudod, hogy jó úton jársz, büszkeség tölt el. Mert teljesítettél.
Ezért.
A kitartott p*csák is megkérdezhetik, miért teljesítmény, ha valaki felépít pl egy vállalkozást, amiben kemény munka, és pénz van, és ezért mind-mind megdolgozott...
Ő nem fogja megérteni, mert neki minden ingyen jött...
Kb ennyi a történet.
Őszintén szólva a legtöbb válaszadót lepontoznám, de nem vagyok kicsinyes. Aki elhízik annak megvan az oka, és rohadtul meg is érdemli, hogy vért izzadjon. (Egyszer velem is szépen elszaladt a ló.) Aki dohányzik szintén megérdemli. Ennyi erővel a cigányokat se szidjátok, hogy 8-at petéznek le, nekik és életösztön meg kell egy kis szórakozás.
Kérdésre a válasz: dicsérni nem kell őket, inkább biztatni, hogy folytassák.
sokan vannak akik betegség,vagy bizonyos gyogyszerek miatt híznakk meg. vagy esetleg terhesség után.
DE,ha valaki mégis csak azért,mert:sokat evett-és után erőt vesz magán és lefogy-az igenis teljesítmény!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!