Mit tegyek? 158 cm vagyok, és 44 kg. vészes vérszegénységben szenvedek, azt mondta az orvosom. Nem vagyok anorexiás vagy ilyesmi.4 hónap alatt leadtam 18 kg-t.
A vészes vérszegénységet a hemoglobin túlzottan alacsony szintje miatt van. Azonnal kérj a háziorvosodtól egy beutalót teljes kivizsgálásra, konkrét dolgot csak orvos tud mondani. A vérszegénységre pedig kezdj el valamilyen orvos által felírt gyógyszert szedni, plusz szedhetsz még C vitamint, immunerősítőt is.
21/f
Az ilyen orvost tudnám jól seggberúgni... az enyém is csak akkor hiszi el h beteg vagyok, ha lázam van, vagy hányok (vagyis már automatikusan ezt mondom neki), különben biztos cska az igazolás kell.
Amúgy a béres csepp tényleg jó, én egy hónapja szedek napi 2x 20 cseppet, meg 50mg-os C-vitamint hozzá, és egy hét után megjött az étvágyam.
Amúgy akár pajzsmirigy alulműködés is lehet a gond, az egyik bnőmnek is az van, és ő is nagyon vékony. Meg kb. 1000 oka lehet a soványságodnak, csak egy normális orvos kellene, aki kivizsgáltat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!