Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tegyek? 158 cm vagyok, és...

Mit tegyek? 158 cm vagyok, és 44 kg. vészes vérszegénységben szenvedek, azt mondta az orvosom. Nem vagyok anorexiás vagy ilyesmi.4 hónap alatt leadtam 18 kg-t.

Figyelt kérdés
az abaj, hogy minden főtt kajától hányingerem van és ha eszem akkor is. de általába főtt kajánál van ez.nem vagyok terhes mert szűz vagyok. ki tudná megmondani mi a baj?
2009. júl. 30. 13:19
 1/7 anonim ***** válasza:
Vegyél Béres cseppet és C vitamint minél előbb! Napi 4x 40 csepp és 4000 milligramm C vitamin!!!!!
2009. júl. 30. 13:24
 2/7 anonim válasza:
100%
Én 165 cm vagyok és 47 kg. Még senki nem mondta, hogy kórosan sovány lennék, és nem is érzem úgy. Szerintem a Te súlyoddal sincs nagy baj, egyenlőre. Az viszont nagyon rossz, hogy nem bírsz enni. Szerintem próbálj ki valami táplálékkiegészítőt, és menj el orvoshoz. Biztosan felír majd valamit étvágytalanságra. Remélem, meggyógyulsz!
2009. júl. 30. 13:25
 3/7 anonim ***** válasza:

A vészes vérszegénységet a hemoglobin túlzottan alacsony szintje miatt van. Azonnal kérj a háziorvosodtól egy beutalót teljes kivizsgálásra, konkrét dolgot csak orvos tud mondani. A vérszegénységre pedig kezdj el valamilyen orvos által felírt gyógyszert szedni, plusz szedhetsz még C vitamint, immunerősítőt is.

21/f

2009. júl. 30. 13:25
 4/7 A kérdező kommentje:
de nagyon sovány vagyok, minden bordám kiáll, az orvosom meg nem tesz semmit.olyan gyógyszert írt ki amibe pennicillin van de én erre allergiás vagyok.mondtuk neki, azt mondta nem lesz semmi gond de semmit nem ér.menjek vissza hozzá?
2009. júl. 30. 13:28
 5/7 anonim válasza:
2. válaszoló vagyok, szerintem keress másik orvost, de gyorsan!!
2009. júl. 30. 13:30
 6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm megpróbálom!
2009. júl. 31. 14:04
 7/7 anonim válasza:

Az ilyen orvost tudnám jól seggberúgni... az enyém is csak akkor hiszi el h beteg vagyok, ha lázam van, vagy hányok (vagyis már automatikusan ezt mondom neki), különben biztos cska az igazolás kell.

Amúgy a béres csepp tényleg jó, én egy hónapja szedek napi 2x 20 cseppet, meg 50mg-os C-vitamint hozzá, és egy hét után megjött az étvágyam.

Amúgy akár pajzsmirigy alulműködés is lehet a gond, az egyik bnőmnek is az van, és ő is nagyon vékony. Meg kb. 1000 oka lehet a soványságodnak, csak egy normális orvos kellene, aki kivizsgáltat

2009. nov. 15. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!