167cm vagyok és 66kg. Mennyit kellene fogynom hogy ideális legyen a testsúlyom? és melyik diétával lenne a leghatásosabb?
erre senki nem fog értelmes választ adni, nem lehet:)
lehetsz 66 kilósan szép izmos, karcsú, formás, és lehetsz husibb is. te látod, a barátnőd, az anyukád, a szomszéd néni látja, mi nem látjuk.:)
szóval inkább a tükör elé állj be, és ha nem tetszik amit látsz, akkor egészségesebb táplálkozás és több mozgás!:)
A 11-es válaszolóval egyetértek!
Ezt neked kell tudnod!
Ha husis vagy akkor olyan lehetsz mint én (165cm,66kg),bár nemrég fogytam 17 kilót mégsem vagyok még teljesen elégedett az alakommal,pl a hasam lehetne laposabb,de ez nem feltétlenül fogyás kérdése,pl itt van egy 170cm-es 65 kilós sportoló lány: [link]
65 kilós,mégis jól néz ki!Én legalábbis elfogadnám az alakját!A csont-bőr lányokat meg nem mindenki szereti,párom pl nem szeretné ha ennél vékonyabb lennék...
29/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!