Ez így egészséges?
Sziasztok.
Fogyózni szeretnék,ezért ma reggelire ettem egy kis tálka zabpelyhet 1,5 %-os tejjel.
Ebéd: 2db olívaolajban kisütött,rozslisztben,és natúr joghurtban(tojás helyett) megforgatott csirkemell
mellé egy nagy tál borsófőzelék, teljes kiőrlésű rozsliszttel habarva,és 10%-os tejföllel.
vacsora: 1kis szelet barna kenyér 2db kis felvágottal+1kis tál zabpehely ismét a tejjel.
Sok volt? Min változtassak?
A barna rozskenyeret nem kéne estére,igaz?
És szerintetek a JÓREGGELT keksz hízlal?
Nem a barna kenyérrel van estére a nagy baj, hanem a zabpehely már teljes fölösleges.
Jó reggelt helyett jobb a Korpovit, vagy a cukor nélküli háztartási keksz ;)
Sütéshez teljesen fölösleges olivaolajat használni, mert hő hatására elveszti a telítetlen zsírsavak nagy részét, bőven jó a napraforgó olaj is. Persze ha az íze miatt használod, akkor nem szóltam.
Olivaolajat hidegen fogyasztjuk, ha az egészségügyi hatásait szeretnénk élvezni, pl. salátákhoz.
De omega3 zsírsavak tekintetében kb. 5-10-szer jobb a lenmagolaj.
Natúr joghurt helyett nyugodtan mehetett volna a tojás, semmivel sem rosszabb, sőt több benne a fehérje.
Főzelékeket nem kell habarni fogyókúrában, még tk rozsliszttel sem.
Súlytartásban természetesen mehet, bár ha megszokod a habarásmentes ízt, akkor majd nem fogod kívánni.
Felvágott szintén felejtős fogyókúrában, meg amúgy is. Ki tudja miket darálnak bele, de rengeteg zsírt (telítettet) azt biztos. Helyette sonka, hús.
Reggel mehet a tk rozskenyér, de este már nem.
Jó reggelt meg majd súlytartásban, tele van cukorral, így fogyókúrában nagyon nem ajánlott.
Mit? Komolyan gondolom, nézz utána, ha nem hiszel nekem.
Én 30 kg-ot fogytam és több mint 2 éve tartom, hidd el, van tapasztalatom a témában.
Nem a nőklapjacafét és hasonlókat kell ám nézegetni...
Az alapvető tudnivalókat a Sárga kapszula c. könyvből tudhatod meg, ingyenesen letölthető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!