Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez így egészséges?

Ez így egészséges?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Fogyózni szeretnék,ezért ma reggelire ettem egy kis tálka zabpelyhet 1,5 %-os tejjel.

Ebéd: 2db olívaolajban kisütött,rozslisztben,és natúr joghurtban(tojás helyett) megforgatott csirkemell

mellé egy nagy tál borsófőzelék, teljes kiőrlésű rozsliszttel habarva,és 10%-os tejföllel.

vacsora: 1kis szelet barna kenyér 2db kis felvágottal+1kis tál zabpehely ismét a tejjel.

Sok volt? Min változtassak?

A barna rozskenyeret nem kéne estére,igaz?

És szerintetek a JÓREGGELT keksz hízlal?

2012. szept. 9. 19:29
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem a barna kenyérrel van estére a nagy baj, hanem a zabpehely már teljes fölösleges.

Jó reggelt helyett jobb a Korpovit, vagy a cukor nélküli háztartási keksz ;)

2012. szept. 9. 20:14
 2/9 A kérdező kommentje:
Miért mi a gond a zabpehellyel?
2012. szept. 9. 20:19
 3/9 anonim ***** válasza:

Sütéshez teljesen fölösleges olivaolajat használni, mert hő hatására elveszti a telítetlen zsírsavak nagy részét, bőven jó a napraforgó olaj is. Persze ha az íze miatt használod, akkor nem szóltam.

Olivaolajat hidegen fogyasztjuk, ha az egészségügyi hatásait szeretnénk élvezni, pl. salátákhoz.

De omega3 zsírsavak tekintetében kb. 5-10-szer jobb a lenmagolaj.

Natúr joghurt helyett nyugodtan mehetett volna a tojás, semmivel sem rosszabb, sőt több benne a fehérje.

Főzelékeket nem kell habarni fogyókúrában, még tk rozsliszttel sem.

Súlytartásban természetesen mehet, bár ha megszokod a habarásmentes ízt, akkor majd nem fogod kívánni.

Felvágott szintén felejtős fogyókúrában, meg amúgy is. Ki tudja miket darálnak bele, de rengeteg zsírt (telítettet) azt biztos. Helyette sonka, hús.

Reggel mehet a tk rozskenyér, de este már nem.

Jó reggelt meg majd súlytartásban, tele van cukorral, így fogyókúrában nagyon nem ajánlott.

2012. szept. 10. 00:01
 4/9 A kérdező kommentje:
ugye ezt most nem gondolod komolyan?
2012. szept. 10. 16:32
 5/9 anonim ***** válasza:

Mit? Komolyan gondolom, nézz utána, ha nem hiszel nekem.

Én 30 kg-ot fogytam és több mint 2 éve tartom, hidd el, van tapasztalatom a témában.

2012. szept. 10. 17:55
 6/9 A kérdező kommentje:
Utánanéztem hetekig,mielőtt bármit is megfőztem volna.
2012. szept. 10. 20:15
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem a nőklapjacafét és hasonlókat kell ám nézegetni...

Az alapvető tudnivalókat a Sárga kapszula c. könyvből tudhatod meg, ingyenesen letölthető.

2012. szept. 10. 20:30
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha gyors fogyást szeretnél, akkor a szénhidrátokat minimalizálni kéne. Tehát gyakorlatilag csak sovány húsok, zöldségek és tejtermékek módjával. Később visszatérhetnek a szénhidrátok, de csak mértékkel és más minőségben. Értem ezalatt, hogy fehér helyett barna rizs, hagyományos tészta helyett durum, stb stb stb...magyarul szálkásító diéta, amiről az említett "sárga kapszula" mindent leír.
2012. szept. 11. 03:53
 9/9 anonim ***** válasza:
Nincs baj a zabpehellyel, csak kenyér után minék még zabpehely is??? sok szénhidrát..
2012. szept. 12. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!