mindig nekiállok fogyókúrázni és mégis bekapcsolom a főző csatornát és amint meglátok egy kaját odarohanok a hűtőhöz és mindent megeszek ami arra emlékeztet. nagyon szenvedek a túl súllyal mivel csak 140cm vagyok és 85 kg, most mit tegyek?? segítsetek
köszönöm, egy kétségbe esett dagadt
2009. júl. 29. 19:28
1/10 anonim válasza:
Bocsáss meg ha nem, de szerintem ez egy úgy kamu édesem, ahogy van. Aki kövér sem mondja magára, hogy dagadt, még ha tényleg az sem. 140centis embert elég nehezen képzelek el, de előfordulhat, talán. Amúgy, én direkt mikor fogyózom, szeretek ilyen adásokat nézni, vagy csak épp a neten kajákról képeket, de szerintem kamu vagy, bocs :D Amúgy ha pedig nem, akkor mozogj tubarózsám, talán fogysz is vele. Nem a hűtőt kell megenni ha éhes vagy, hanem a kamrát, ahol tartsátok a sok zöldséget husi falat.
2009. júl. 29. 19:37
2/10 anonim válasza:
szerintem is KAMU vagy :D de ha mégsem sportolj naponta 30 percet később 60 at és próbálj meg regelire almát rozs kenyeret és egy bögre tejet enni ebédre zsírszegény husokat fehér husokat salátával köret helyett vacsira joghurt vagy zöldség :D sok sok víz és kösd le magad vmivel hogy ne zabálj !
2009. júl. 29. 19:50
3/10 anonim válasza:
Első! Már boccs: én 178 magas vagyok 40 kf felesleggel és akárki előtt hangosan megmondom hogy dagadt vagyok. Mert így van. Most minek lapítsak mint nyuszi a fűben és tegyek úgy mintha minden rendben lenne velem? Felesleges úgyis mindenkinek van szeme, plusz nekem is jobban esik ha kimondom nyíltan, ugyanis megkönnyebbülök tőle!
2009. júl. 29. 20:22
4/10 anonim válasza:
Ilyen arányú túlsúlyod nem lehet. 140 centi??? ? nem írtad el véletlenül?
Ha nem, akkor viszont szerintem a te esetben már orvoshoz kellene fordulni szerintem...
2009. júl. 29. 20:28
5/10 anonim válasza:
ez kamu, LEHETETLEN hogy valakinek ekkora tulsúlya van, de az is lehet hogy elírta :)
2009. júl. 29. 20:33
6/10 anonim válasza:
Tanuljatok meg olvasni: "178 magas vagyok 40 kf felesleggel"!
2009. júl. 29. 20:51
7/10 anonim válasza:
akkor bemásolom: nagyon szenvedek a túl súllyal mivel csak 140cm vagyok és 85 kg, most mit tegyek?? segítsetek
idegbetegek ;)
2009. júl. 29. 21:00
8/10 anonim válasza:
az ilyen lükéktől válik komolytalanná az oldal.
keress fel egy szakorvost, aki segíteni fog.
2009. júl. 29. 21:02
9/10 anonim válasza:
A kérdező BMI-je 43, ami mégcsak nem is a kórosan elhízottak csoportjába tartozik hanem "csak" az elhízottak csoportjába. 43-as BMI abszolút lehetséges és előforduló arány.
2009. júl. 29. 22:42
10/10 anonim válasza:
Nekem mondjátok? 163 cm vagyok és 95 kg. Kövér és dagadt vagyok, utálom ezt a helyzetet, ezért fogyózok. Mért ne lehetne valós?
Szerintem akkor ne kapcsolj a főzőcsatornára. És otthon ne tarts hízlaló dolgokat, csokit és társait. Ha zöldségből eszel meg mindent, amit találsz, az nem akkora baj.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!