Szerintetek kellene fogynom?
Magasság: 165 cm
Testsúly: 66,8 kg
Csípő: 97,5 cm
Derék: 74,5 cm
Comb: 59,5 cm
Kar: 31 cm
23 éves vagyok
És arra van valahol valami táblázat, hogy ekkora magassághoz mennyi az ideális csípő/derékbőség, kar és combméret?
Mert BMI szerint még normál a súlyom, de észrevettem, hogy összeér a combom és kezd zavarni.
lány vagy?
a combja rengeteg mindenkinek össze ér ha olyan az alkata az ne zavarjon
karod tűnik soknak
Igen, lány. :)
Csak régebben a combom nem ért össze...a karom viszont mindig vastag volt, kb. 10 éves korom óta legalább havonta 1x megkérdezte valaki, hogy kajakozok-e.
Hát nem ártana kicsit szerintem.
Én 178 cm vagyok 63 kg.
Csípő: 90 cm
Derék: 72 cm
Comb: 53 cm
Kar: 27 cm
24 éves vagyok, és szerintem fogyhatsz, de ne koplalással, mert én is tornával értem el ezt és egészséges étkezéssel.
Mi értelme a BMI-nek?Ha a BMI azt mondja hogy jó a súlyod akkor el is hiszed miközben látod magadon hogy azért mégse?
BMI helyett van egy sokkal jobb eszköz ami megmondja hogy nézel ki, tükörnek hívják:)
Amúgy meg számokból ítélve fogynod kellene.Legalábbis ha esztétikai oldalról nézzük a dolgot.
testzsírt méress.
az ad rendes képet az egészségről,esztétikumról.
23 éves csajnak 18-22% a norma.
ha jó csaj akarsz lenni,akkor 16-20%.
amúgy a derék egyértelműen sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!