Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ér valamit ha fóliával beteker...

Ér valamit ha fóliával betekerem a combomat, illetve a hasamat?

Figyelt kérdés
2009. júl. 29. 13:57
 1/6 anonim ***** válasza:
57%

Kismillió ilyen kérdés volt már, nem hiszem, hogy nem láttad, mikor kiírtad a kérdést.

Nem ér semmit a fólia.

2009. júl. 29. 14:05
 2/6 anonim válasza:
Sajnos nem :( Ilyenkor tényleg izzadsz valamennyit, de ha iszol 2 dl vizet, akkor ugyan annyi leszel, mint voltál. Amit izzadsággal kiadsz, azt ivással pótlod "visszaszeded". :S
2009. júl. 29. 14:18
 3/6 anonim válasza:

De IGENIS ÉR!!

Ha betekered magad és szépen felülsz modnjuk szobabringára vagy futsz vagy rendes bringára használ ám...!!

Vagy elmész kozmetikushoz, ott lehet olyat, hogy befóliáznak ien direkt erre kitalált fóliával és beülsz a szaunába és 40% al segíti a fogyást de ez egyéntól függ h kinek mennyire segít.. diiéta mellett nagyon jó!!

2009. júl. 29. 17:05
 4/6 anonim válasza:
Nekem nem használt semmit , és ráadásul még ki is pattogtam !!
2009. aug. 2. 19:29
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát azt nem mondom,hogy úgy kifejezetten lehet tőle fogyni,de pár centivel kevesebb lehetsz tőle,és a narancsbőrt is segít "eltüntetni".
2010. jan. 15. 22:00
 6/6 anonim ***** válasza:

Segit!!!! Nekem akkor indult be a fogyas amikor hasznaltam :):):) Annnyira idzattam hogy elcsusztam a sajat izzadsagomba...... *****

Ezt a vidit ajanlom amikor tekered magad azzal az izevel..tenyleg hat..Ne hidj senkinek es a narancsbort is valamennyire eltunteti..szep lesz tole a borod TAPASZTALATBOL MONDOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2010. jún. 3. 05:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!