Fogyaszt az, hogyha a fóliával betekerem magam és előtte testfeszesítővel bekenem az adott testrészemet?
igen fogyaszt... kb 1-2 nap amíg nem iszod magad jól tele vízzel.
Tanácsom: ha sportolsz és ez a sport nem sakk :) akkor csináld azt, hogy reggel de inkább délben lakj jól de 1000kcal legyen a plafon amit beviszel ebben ne legyen kenyér péksüti stb, (mondjuk amikor én fogyóztam azért heti 2-3 alkalommal ettem bagettet virslivel de ez a napi kaja) előtte is utána is sok-sok vizet igyál napi 4 litert legalább! Este egy kis citrom is befigyelhet. Ha az 1000kcalt betartod és sportolsz is (becsülettel) akkor hamarabb adod le a súlyod mint gondolnád! Nekem 4 hónap alatt ment le 20kg és ebben semmi tabletta vagy más csodaszer sem volt.
Fólia nem nem nem.
olyan anyagot használj ami kimondottan erre van a fólia tilos. van sok sok ilyen tekerös izé amit lehet hsználni. sportboltokban kapod. fólia használata tilos.
NEm fogyaszt.
Ne trüközz, nem éri meg, ne keress kiutat, mozgástól fogsz fogyni ami verejték és kemény meló.
De gondolkozz cska el, betekered, mi történik? melegebb lesz a testrész, ez eddig jó is , de ezt megteszi a tréningruha is, inább árt mert a bőrőd nem lélegzik izzadás közben cska pálik szépen alá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!