Heti 2 kg-ot hogyan fogyahatnek? Mit ehetek es mit nem es mibol mennyit?
Figyelt kérdés
elore is koszonom a valaszokat:)2012. szept. 8. 13:32
1/4 anonim válasza:
heti ket kilot olyan tud fogyni aki vagy 100kilon felul van es a fogyokura elejen cs ugy peregnek le rola kilok, vagy olyan akinek eros hasmenése van es nem marad meg benne semmi..egeszseges ember max heti 1kgt fogy a fogyokura elején de ez utanna lelassul dekákra..mindeneaetre minel tobb feherjet kell enni, a szenhidratot minimalizalni vagy lehetoleg értékes formaban bevinni a szervezetbe pl huvelyesek formájában..stb, olajos magvakat is kell enni a vitaminok felszivodasa miatt, es zoldsegeket gyumolcsoket, sok vizet inni, gyogyteákat, magneziumot es c-vitamint inni az segíti a fogyást, és ami a legfontosabb naponta mozogni, olyan sportot valassz ami jol esik neked.
2/4 anonim válasza:
a heti 2 kiló az legjobb esetben is úgy néz ki, hogy 1 kg izom + 1 kg zsír:( a heti 1 kg az optimális.
3/4 anonim válasza:
Gondolom azt tudnod,hogy nincsen semmi cukros dolog meg hasonló.Ha van lehetőséged akkor menj el futni.
Én kevesebb mint 1 hete futok mindennap 1 órát és már 4 kg-ot fogytam,szóval beválik(legalább is nálam).
4/4 anonim válasza:
igen, de miből fogysz annyit? Ha nem eszel megfelelően, akkor izomból. És az első hetekben a víz is megy.
A centiket nézzétek, gyermekeim a zúrban:D
2. voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!