Normális, hogy így mennek le a kilók rólam?
Ha jól számolom ez 16 kg. Rólam is lement ennyi rövid idő alatt. De most hagyom egyenlőre /tartom a súlyom/ mert lehet, hogy rosszul viseli a testem.
Lehet neked is pár hétig pihenned kéne.
Sokan (köztük te is, kérdező) tévhitben élnek. Azt hiszitek, hogy a súlytartás az azt jelenti, hogy megijedsz, hogy túl fogsz fogyni és hirtelen eldobsz mindent, amit eddig csináltál, csak hogy ZSÍRBAN hízz.
De ez tévedés! Nem zsírban szokás súlyt tartani! Sőt sokan azt hiszik, hogy a hízókúra lényege az, hogy összezabálnak mindent, hogy hájasabbak legyenek. De ez is tévedés.
Súlytartás = kiszámolt diéta, melyben a fehérje és a szénhidrát az aktuális testsúly és fizikai aktivitás alapján van meghatározva. Emellett pedig a testmozgást SOHA DE SOHA nem szabad azért csökkenteni, hogy felszedj pár kilót. Tessék súlyzós és saját testsúlyos edzéseket végezni, esetleg aerobot kevesebbet, de az se feltétlen, mert a testzsír leadása és az izomzat fejlesztése két külön dolog!
Kedves utolsó!
Tehát aki úgy áll anyagilag, az nem is tehet semmit a saját egészsége érdekében? Ahogy az életmódunkat mi döntjük el, úgy az anyagi helyzetünket, tanulmányainak és egyéb döntésünket is mi hozzuk meg, mi tesszük olyanná, amilyen. Ha valakinek nem tetszik jelenlegi életvitele, tegyen róla, hogy máshogy éljen. Teremtse meg az egyensúlyt...
Jó, én csak azért írtam, mert 20.000 Ft-om ment el egy hónap alatt csak arra hogy elég fehérjét vigyek be...(=csmell, túró, tejsavó)
Az egész sucks...
Ezt nem tudom fedezni hosszú távon..
2. ez így nem igaz, hogy mindenki megválaszthatja a sorsát!! Az én anyám 19 évesen kizárt a lakásból, mert neki bio cuccokra meg utazásra kell a PÉNZE!!! Mert a felső réteghez akart barátkozással(?!?) tartozni!!
Gondoljál már bele, hogy ezen túl mit választhatok én???
Bármit teszek, ugyanoda lyukadok ki..
Szóval mindenki az anyagi keretein belül próbáljon minél egészségesebben élni, ha csak napi 15 dkg hús fér bele, akkor csak annyi fér és kész. Tök mindegy ki mit mond. h
Ha sikerül izmot felszedned, akkor ha utána nem viszel be folyamatosan elég fehérjét, akkor kukába dobhatod az egész rendszert mert nem tudod megtartani.
#5 - Most hány éves vagy? Csak mert remélem, hogy nem volt olyan régen az... Az ember nem élhet le egy életet úgy, hogy a szüleit vagy a politikai rendszert, vagy bármi mást hibáztat a saját kudarcaiért. Onnantól, hogy valaki felnőtt, már a saját sorsáért ő maga felel. Ha gyermeket vállal, akkor azok sorsáért is felelősséget vállal. De a saját életéért mindenképpen. Te, mint gyermek, nem hibáztathatod kizárólag édesanyádat azért, ami azóta történt veled.
Csak erre céloztam.
Egyébként megjegyzem, hogy nem csak a húsoknak van fehérjetartalma. Pl. a zab és a hüvelyes növények is tele vannak fehérjével - melyeket igaz ki kell egészíteni hússal a megfelelő aminosav profil miatt, de az izommegtartás szempontjából azok is nagyon fontos fehérjeforrások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!