Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Vékony szeretnék lenni, nem...

Vékony szeretnék lenni, nem izmos! Mit egyek, és hogyan mozogjak?

Figyelt kérdés

160/60 vagyok, szeretnék 50(vagy kevesebb) lenni!! Mit kell ennem, hogy legyen is bennem valami, és ne is, de ne legyek éhes?

Napi 4-5 liter folyadékot is gond nélkül leküldök.

Aki hasonló cipőben jár, vannak ötletei, írjon!! :)

2009. júl. 28. 23:46
 1/5 anonim válasza:

Ugyanígy vagyok mint te :D

Én most elkezdtem azt a "fogyókúrát" hogy három hónapig nem eszek szénhidrátot mellé párszor elmegyek biciklizni.

2009. júl. 28. 23:58
 2/5 anonim ***** válasza:
12%
Állítólag a teljes kiőrlésű kenyérből megeszel egyet akkor az jóllakottság érzést kelt..és csirkemellet annyit ehetsz szinte amennyit akarsz az nem hízlal abban sok a fehérje..esetleg gyümölcs,zöldség..
2009. júl. 29. 01:44
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat!
2009. júl. 29. 02:30
 4/5 anonim ***** válasza:
70%

Szia!

Próbáld ki, hogy reggelire annyit eszel amennyi belédfér, ebédre is lakj jól, utána inkább gyümölcsöt, zöldséget, joghurtot egyél, lefekvés előtt min 3 órával pedig folyadékot igyál. Rendszeresen igyál vizet, de ne egyszerre több litert, szépen adagolva.

Óvakodj a szélséségektől, ha nem eszel semmit,akkor mindig a kajára fogsz gondolni és zabálás lesz a vége, nagyobb mértékben, mintha normálisan ennél.

Ha csak fehérjét (hús, tej, tojás..stb) eszel, akkor szálkásodni fogsz, ha mozogsz is rá, akkor izmosodni, ez pedig az, amit nem szeretnél, ahogy írtad.

Heti 1-2-szer mozogj valamennyit.

2009. júl. 29. 08:45
 5/5 anonim ***** válasza:
0%

Én is hasonló méretekkel rendelkezem.Tavaly 55 kg voltam. Pár hónap alatt szedtem fel a kilókat.62-63-ig kúsztak fel.

:((( Soha nem volt még ilyen súlyom.

Elkezdtem a 13 nap alatt 8 kg-os fogyókúrát. Ez valóban szélsőséges, és nekem egyáltalán nem tetszett. Végig csináltam, nekem 4 kg ment le. Aztán visszatértem a normális táplálkozásra. Nem jöttek vissza a kilók.

Most folytatom a diétát, de már nem azzal a módszerrel.

Zöldségeket eszem, joghurtot, tojást, olajos halat, gyümölcsöt.

Ez nekem sokkal barátságosabb. Mert ezeket az ételeket nagyon szeretem és örömet okoznak az étkezések.Így egyáltalán nincs hiányérzetem.Nem érzem szenvedésnek.

A kenyér talán egy kicsit hiányzott az elején, de ma már az sem.

Most 58 kg vagyok. Már csak 3 kg választ el a szokásos súlyomtól..)))

2009. júl. 29. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!