Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Diéta nélkül de sok mozgással...

Diéta nélkül de sok mozgással lehet leadni/eloszlatni a zsírt? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Diéta nélkül=kevesebb szénhidrát(ha kenyér akkor t.k. vagy barna) , kevés édesség és sok fehérje

sok mozgás=kocogás,biciklizés,futás

161/47 de aránytalanul oszlik el rajtam és zavar hogy a hasam kitüremkedik, és zsíros. szóval lötyög. Kösz előre is a válaszokat.

2009. júl. 28. 21:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
de ez már diéta kb. amúgy a diéta 90%-ban számít a fogyókúrában, míg az edzés csak 10%-ban, tehát ha valaki teljes egészében kihagyja a diétát, nem valószínű, hogy sokat fogy.
2009. júl. 28. 23:03
 2/11 anonim ***** válasza:

Fogyás = kevesebb bevitt kalória, mint a felhasznált.

Hízás = több bevitt kalória, mint a felhasznált.

2009. júl. 29. 09:46
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, de a valódi kérdésemre még nemnagyon kaptam választ: 161/47 de aránytalanul oszlik el rajtam és zavar hogy a hasam kitüremkedik, és zsíros. szóval lötyög. erre szeretném a választ kapni, hogy ezzel a diétával és mozgással lehet e ?
2009. júl. 29. 10:18
 4/11 anonim ***** válasza:
Fejetsd el a fogyókúrát! Nővérem 165cm és 45 kg. Kórosan sovány az index szerint. Inkább hízzál. és ne nyavajogj hogy formásodni fogyni akarsz.
2009. júl. 31. 12:26
 5/11 A kérdező kommentje:
az index szerint én is sovány vagyok... de az alakomon ez nem így van. Szóval alakformálásról lenne szó, vagy zsíreloszlatás vagy akármi. nem fogyókúra
2009. júl. 31. 13:19
 6/11 anonim válasza:
Hiába mozogsz sokat, csak akkor jön le rólad, ha nagyon keveset eszel és mellette rengeteget dolgozol a hasadra! Olyan típus vagy, hogy oda raktározza el az ételt, akár mozogsz akár nem, szóval csak akkor tudod leolvasztani a zsírt onnan, ha nincs mit raktároznia, a mozgással pedi elégeted!
2009. júl. 31. 14:04
 7/11 anonim ***** válasza:
Ha fogysz mindenhonnan fogysz!NINCS irányított fogyás. Alakformálsára szerintem Rubint Réka vagy Béres alexandra, de beírod google-ba és ott is ki adja amire szükséged van. Ha fogyni akarsz akkor szerintem keress fel egy orvost, mert betegesen vékony lennél, így is elég sovány vagy, nem hogy még ezután. Igen a futás mindent meg mozgat és az úszás is. De semmiképpen ne diétázz, sőt szerintem hízz egy kicsit és sportolj többet.
2009. júl. 31. 17:29
 8/11 anonim ***** válasza:
a bicikli semmit nem ér hasra, béres alexandra van 5 perced üsd be youtubra
2009. júl. 31. 17:39
 9/11 A kérdező kommentje:
úgylátom elolvastátok a kérdést. de olvassátok már rendesen, NEM AKAROK FOGYNI!!! a hasamról akarom csak leszedni ami ottmaradt.
2009. júl. 31. 21:21
 10/11 anonim ***** válasza:

Még mindig nincs ilyen hogy irányított fogyás.

Alakformálásra ellipszis trénert használj, utána pedig felülést/hasprést mértékkel.

2009. júl. 31. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!