szerintem a diétás étrend még olcsóbb is, mint a normál, de ezzel biztos vitatkozni fogtok.
szerintem az idő max, ami több, amit a kajád összekészítésével töltesz, ugyanis oké, ha rendeled a diétás kajáidat, akkor az drágább, de ha magadnak főzöl, és először kigondolod, hogy mit fogsz enni egész nap, akkor olcsóbban ki lehet hozni...sok zöldség, gyümölcs, amit meg lehet venni piacon, nagyon olcsón. egy-egy uzsonna, vacsora, max egy kefír, natúr joghurt, egy kis zöldség...
vagy mire gondolsz kérdező, mi a drága?
Sok zöldséget kell enni, nyersen is.
A gyümölcsök drágák, de a répa, káposzta, karalábé, uborka, csalamádé stb. olcsók.
A futás sem olcsó mulatság, legalábbis kezdésnek nem az, mert kell hozzá egy jó futócipő.
Olcsó zöldségek, amik alacsony ch tartalmúak, pl uborka, paradicsom, paprika, brokkoli, cukkini
Tojás(inkább fehérje), zsírszegény túró (lidlben 500 gr 350 ft ) zabpehely+fehérjeturmix reggelire(olcsóbb fehérje is jó, ha csak hobbi szinten, táplálékkiegészítésként, 2,5 kg kb 10 000 ft, ami elég 2 hónapig legalább, hal..Edzés, edzés és edzés
Kevés pénzből sokkal könnyebb, mint amikor van "fölösben" elkölteni valója valakinek, ugyanis nincs csábítás, hogy megvegyél valami csokit, sütit, chipset, beugorj a Mekibe, odalépj egy italautomatához, stb.
Én is tapasztaltam és az ismerőseim is, hogy összességében kevesebbet költünk élelmiszerekre, mióta átálltunk az egészséges étkezésre, ugyanis nem a korábbi étrendünk mellé, hanem HELYETTE vásároljuk a megfelelő élelmet.
szia a csak csajok című műsorban hallottam egy dokitól hogy a zsírlebontás 5 órahossza után indul be vagyis étkezz 5 óránként (minden étkezésnek számít aminek íze van) és a 3-4 liter víz elfogyasztása naponta: méregtelenít és tisztít.
sok sikert :)
egyéni tapasztalat: a pozitív hozzáállás mindig segít !
Magyarországon több százezren gyakorolják.
Titka: NO(pénz)PÁPIra!
Ha egy vastagabb nadragszijat feszesebbre huzol a gyomrodon, az a gyomrod telitettsegi erzetet noveli: van egy nyomas erzekelo a gyomorban :) ergo nem leszel ehes.
enyhe szodabikarbonas viz a gyomorsavat semlegesiti, ez a gyomorfal savazasat csokkenti ergo nem fog a gyomrod korogni. Ne egyel semennyi cukrot, edesseget, cukor tartalmu etelt, italt, juice-okat. Ha szomjas vagy, a szervezetednek VIZRE van szuksege. Vitaminokat potold plusz tblettaval, pl DM multi vitamin eleg olcso, napi egy boven sok. youtube-on nezd meg a "3D pushup" videokat es csinald vegig oket, ha nem megy, mert a hasad akkora, nyomj mely fekvotamaszokat fotelban, vagy karosszekben.
Aludj kevesebbet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!