Mit tehetnék? Ha csak 2 (! ) liter vizet megiszok, óránként kell vécére mennem. Másnak is ilyen? Hogy fogom majd bírni iskolakor?
Figyelt kérdés
2009. júl. 28. 14:39
1/3 anonim válasza:
Nekem is ez van. Az a legrosszabb, amikor olyan helyen vagyok, ahol mégcsak nyílvános wc sincsen a környéken... A suliban nem nagy dolog, ott a wc a közelben, én minden szünetben szoktam menni :P azt utáléom, hogy még este is fel szoktam ébredni, hogy majd bepis :) roham a wcre XD Ezzel nem tudsz mit csinálni szerintem, a vízre szűkséged van, úgyhogy igyál!! :)
2/3 anonim válasza:
azért egy vércukorszint mérést végezhetnél, főleg ha nem születésed óta ilyen gyakori
nem 1 ismerősöm van (hanem 2:D) akiknél így derült ki...
3/3 anonim válasza:
Nekem is ilyen gyors a kiválasztásom:DNyugi,nincs itt probléma.Ha itt vann abrátom fél óránként megyek a wc-re.Már mgszoktam,őt meg nem zavarja:DEgyszerűen ilyen vagy.Nem kell aggódni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!