Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 3hét alatt mennyi kgtól lehet...

3hét alatt mennyi kgtól lehet megszabadulni?

Figyelt kérdés
Napi 2óra edzéssel és sok gyümölccsel
2009. júl. 27. 20:17
 1/7 anonim válasza:
Szia! Hát én nem nagyon edzek, 1 hete fogyózom, és 5 kg lement, átlag egyébként heti 2 kg, tehát szerintem 6 kg plusz mínusz 1, az edzés dobhat rajta.
2009. júl. 27. 21:35
 2/7 anonim válasza:

a válaszolótol kérdezném h mit csinált h ennyit letudott adni???:O

ám sztem 3 hét alatt 4-5 kg le lehet adni:D

2009. júl. 27. 22:17
 3/7 anonim ***** válasza:
3 hét alatt három kg :) 2 órát felesleges edzeni mert most még fogyni fogsz később minden visszajön főleg ha abbahagyod vagy ha kevesebbet sportolsz. gyümölcsöt is csak reggel és délután 17:00-ig egyél :) sok sikert
2009. júl. 29. 15:25
 4/7 anonim válasza:
Kedves második válaszoló! Első vagyok. Őszintén szólva semmit, tehát csak egy elég erős diéta. Persze én most kezdtem a fogyókúrát és van rajtam túlsúly szóval ez sajnos még csak az elején ilyen látványos, 10 kg után az a heti 2 kg is nagyon vánszorog, hogy lemenjen. A mozgást mindenkinek mindenképp ajánlom, és ha anyagilag van lehetőségetek, akkor az akupunktúrát. Nagyon borsos ára van, de nekem bevált. Most sajnálom rá a pénzt nagyon, főleg ilyen helyzetben (heti 4000 ft vidéken), így én maradok a diétánál. Ha valakit érdekel ez a diéta szívesen leírom ide, csak jelezzétek :):)
2009. júl. 30. 14:13
 5/7 anonim válasza:
engem érdekelne a diéta...előre is kössz:D
2009. aug. 1. 11:07
 6/7 anonim válasza:
Szia! Na tehát akkor: Reggelire csak gyümölcsöt szabad enni, ez a gyümölcs nem lehet csonthéjas, olajos, nem lehet banán, datolya. Ezek a nap bármely időpontjában is tiltottak, valamint tilos még a kukorica, burgonya, rizs, tészta, gabona, zsíros tej. Tilos az olaj, tehát a húsokat sütőzacskóban kell sütni, vagy teflonban de olaj nélkül. Tojást csak délben lehet enni, azt is inkább főve. Zöldségeket lehet nyugodtan vacsorára is ebédre is, húsokat is felvágottakat is, de a felvágottak sem lehetnek zsírosak. Tejből 1,5%-osat mindig lehet inni, én például ha éhes vagyok nagyon még ebéd után, mindig azt iszom, tök jól viszi az étvágyat. Este 6 óra után nem szabad enni. Ez így nagyon durvának tűnik, szinte semmit nem lehet, de azért sok lehetőség van így is. A főzelékeket keményítővel kell besűríteni, nagyon finom szokott lenni, a sütőzacskós hús is nagyon finom. Ebédre sajtot is lehet enni. Egy héten egyszer lehet étolajban rántott húst készíteni, ajánlott is az epe miatt, de ilyenkor csak sárgaborsólisztet lehet használni. Ha ezt betartod, heti 2 kg le fog menni, de ne ijedj meg akkor se ha nem megy le 1-2 hétig semmi majd a diéta közepe felé, ez előfordul, utána újra el fog indulni, ja és menstruációkor sem megy le a vízvisszatartás miatt. Remélem tudtam segíteni! :) Sok sikert, nem könnyű, de nem lehetetlen :)
2009. aug. 1. 14:46
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:)
2009. aug. 2. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!