Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mellre hízok, mit tegyek?

Mellre hízok, mit tegyek?

Figyelt kérdés
eszek valamit akkor nem a hasam lesz nagyobb nem is a seggem, hanem a mellembe megy minden, egyre nagyobb mellizmom van mert sokat edzek mellre hogy ez megvváltozzon és csak izom legyen ott... ez balszerencse hogy én ilyen vagyok, vagy kell valasmit változtatni az étrendemen? jah és fiu vagyok szal ezt nem tudom előnyre fordítani, csak nem akarom hogy oda hízzak... értelmes válaszokat pls >D

2012. aug. 31. 02:27
 1/5 anonim ***** válasza:
89%
Ezt nagyon nem tudod befolyásolni, ilyen génekkel rendelkezel.... de most tényleg. Sajnos helyi fogyás sincs, szóval sose onnan megy le a zsír ahonnan szeretnénk hanem a gének határozzák meg. Ha mellre edzel attól csak nagyobb lesz, próbálj meg inkább odafigyelni arra, hogy ne 2 pofára egyél. Ha már sport, akkor válaszd pl a futást, de ne dolgozz még rá pluszba a mellizmaidra.
2012. aug. 31. 03:58
 2/5 A kérdező kommentje:
köszi a választ. Mondjuk jobban örültem volna aha valamit lehet válltoztatni, rosszak a génjeim :(
2012. aug. 31. 10:53
 3/5 anonim ***** válasza:
Ettől még nem rosszak a génjeid :) Sajnos kevesen vannak az olyan szerencsések akik mindig onnan fogynak ahonnan szeretnének.
2012. aug. 31. 17:26
 4/5 anonim ***** válasza:
szilvásbukát a sütőbe.
2012. szept. 1. 15:04
 5/5 anonim válasza:

Hello!

Ne higyj az első válaszolónak, mert nekem is ugyan ez a problémám és én is edzek mellre és már szemmel láthatóan kisebb. Én egykezes súlyzóval csinálom és hatásos úgy hogy ne add fel. Kitartást.

2012. szept. 8. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!