Szerintetek 12 éves vagyok és 48kg szerintetek ez sok?
Vagyis a testsúlyodnak.
Én 172magas és 61kg vagyok.
"az jó a testmagasságából 110et vonj le és a kapott szám körül kell lennie a testsúlynak."
- Tehát egy 110 centis embernek ne legyen súlya? Ember, ezt a számítási módszert 30 évvel ezelőtti könyvek használták, de azokban is volt annyi ésszerűség, hogy csak felnőttekre, és nem szerint is különbséget tettek.
Húha, most trollkodtál egy jót... Azta de ügyes vagy :)
mellesleg amit írtam nem hülyeség, de akkor legyél boldog, és röhögj azon, hogy azta, leszoltam az enyémnél értelmesebb választ...
Jujj, szóval ez lett volna az a nagyon értelems válasz? Az általad javasolt számítási mód tényleg elvault, és manapság már senki sem (legalábbis a tájékozottabb nem) próbálja az ideális testsúlyt a csontozat ismerete alapján megállapítani, mivel nem keveset nyom a latba, hogy valaki erősebb vagy gyengébb csontozatú. De ezen felül is, egy pubertás előtti gyereknél a felnőttekre alkalmazott módszerek hasznavehetetlenek.
Furcsa, hogy ennyire biztos vagy a véleményedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!