Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy fogyjak? 15 éves 167cm...

Hogy fogyjak? 15 éves 167cm 48kg-s lány vagyok.

Figyelt kérdés
4hónapja kezdtem fogyózni 54kg-ról,de nem fogyok tovább.pedig heti 5ször járok atlétikára és továbra is fogyózom.mit egyek h még pár kilót leadjak?
2008. nov. 15. 21:22
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne fogyj többet, tök fölösleges és ha még 3 kilót leadsz akkor már kórosan soványnak számítsz majd. Az azért jó hogy azt kérdezted, mit egyél mert ez azt jelenti hogy nem vagy anorexiás. Hidd el nem kell fogyj egy grammot se, mivel sokat mozogsz és mellette eszel is, a tested így is felél minden zsírt és energiát és izommá alakítja, ami sokkal nehezebb mint a zsír. Lehet hogy most is fogytál a maradék kis hájadból csak azért nem vetted észre mert helyette felszedtél ugyanannyi izmot. Ne parázz! Egyél:D
2008. nov. 15. 21:49
 2/8 anonim válasza:
100%
Igaza van az előttem szólónak,semmi szükség arra,hogy még fogyjál.
2008. nov. 15. 22:06
 3/8 anonim válasza:
100%
Vigyázz, mert teljesen le fogsz gyengülni ha nem eszel rendesen!
2008. nov. 15. 22:13
 4/8 anonim ***** válasza:
48%
hülyevagyte..
2008. nov. 15. 23:06
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Testtömegindex: 17.2

Percentilis: 3-10 között

A gyermek sovány.

* (Minden adatod beírtam életkor, stb.)

Te 48 kg-val fogyni akarsz? Én olyan vagyok mint te, 167 cm, 15 éves, és 45 kg. És mindenitől azt hallom hog juj de vékony juj de vékony egyél már rendesen juj de vékony azta de vékony jáj de vékony OMG NE LEGYÉL MÁR ANOREXIÁS.

2008. nov. 16. 01:32
 6/8 anonim válasza:
Szerintem testtömegindex alapján nem lehet ítélkezni... De szerintem se fogyózz tovább...
2008. nov. 16. 11:14
 7/8 anonim ***** válasza:
Mégis mennyi akarnál lenni??? Én örülnék, ha annyi lennék mint te és sokkal kisebb vagyok és 2évvel idösebb !!! Ne fogyóz nem éri meg szerintem!!!ßrigu$
2008. nov. 20. 18:33
 8/8 anonim válasza:
az ilyen lányokat szeretem mármint külsőre
2008. dec. 17. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!