Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi az a BMI? 13 éves kornál a...

Mi az a BMI? 13 éves kornál a 20.8 az kevés, átlagos vagy sok? (lány,13,48kg,152cm)

Figyelt kérdés
2010. júl. 29. 01:52
 1/6 anonim ***** válasza:
A BMI-nek ennyi idös korban még nem sok jelentösége van. Az ilyen meghatározások felnött szervezetre vonatkoznak.
2010. júl. 29. 02:07
 2/6 anonim ***** válasza:
[link] semmi baja a testtömegednek...a fenti linken akár le is ellenőrizheted, mert az gyerekekre van kitalálva...persze ez a zsír elhelyezkedését, az izmokat és az alkatot nemigen veszi figyelembe....a sport viszont tuti minden alkat mellett ajánlott és ha most sportolni kezdesz, akkor a csontozatodat szépen meg tudod erősíteni, ami 35-40 év múlva a klimax kezdetén nem lesz hátrány, mert megúszhatod a csontritkulást ;)
2010. júl. 29. 05:50
 3/6 anonim ***** válasza:

Köszi a linket:))

Én is kipróbáltam:)

2010. júl. 29. 06:51
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem a BMI hülyeség.

Nekem 16,2 és mégsem vagyok sovány.Na most akkor hogy is van ez?:)

2010. júl. 29. 10:39
 5/6 anonim ***** válasza:
utolsó raksz képet magadról, mert ha 16,2 vel nem vagy túl sovány, az két dolgot jelenthet: testképzavarod van vagy 10-12 éves vagy ;)
2010. júl. 29. 10:50
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:D
2010. júl. 29. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!