Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy tudnák gyorsan izmos lenni?

Hogy tudnák gyorsan izmos lenni?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok. Vékony vagyok. Van egy kis izmom,de nem elégszem meg vele. Milyen edzsés programt ajánlotok, amelyen biztos, hogy izmosabb leszek?

Ilyen akarok lenni:

[link]

2012. aug. 30. 13:07
 1/7 anonim ***** válasza:

Ez a csaj nem olyan bazi izmos, mint gondolod, tehát ezt a tömeget nem olyan nehéz felszedni. Azért kockás a hasa és izmos a karja, mert bazi alacsony a testzsírszázaléka.

Súlyzózás a leghatékonyabb módja az izom stimulálásának. Ez a te korodban nagyon veszélyes lenne, mert a csontjaidat tönkreteheti, tehát maximum 2-3 év múlva súlyzózzál. Addig marad a fekvőtámasz és variációi, húzódzkodás, tolódzkodás.. Ezek remekül fejlesztik az izmokat és a te általad kívánt test izomtömegét fel lehet ilyenekkel is építeni! A testzsír csökkentése és az izom növelése nagyrészt a kajától függ. 1,5-2 g fehérje per testsúly kg és megfelelő zsír CH és a kalória+vitamin és víz. Ráadásul sok alvás és heti max egyszeri izomcsoprt munka kell a jó növekedéshez:)

2012. aug. 30. 13:26
 2/7 anonim ***** válasza:
Fegyencedzés című könyvet olvasd el. Le lehet tölteni a netről
2012. aug. 30. 13:34
 3/7 anonim ***** válasza:
Eleven mű mellei vannak, mert ilyen testzsír százalék mellet a mellekről le kell mondania, kettő, csak a kép erejéig néz ki így. Ez már életveszélyes szint és huzamosabb ideig nem tartható fent.
2012. aug. 30. 15:23
 4/7 poiu ***** válasza:
Nem adtam engedélyt a képem felhasználására! Be foglak perelni!
2012. aug. 30. 19:59
 5/7 A kérdező kommentje:
utolsó miabajod?
2012. aug. 31. 07:22
 6/7 poiu ***** válasza:
Bocs, rossz vicc volt. Bácsi vagyok, nem néni. Egyébként testépítés vagy fegyencedzés + zsírátültetés hasról mellbe.
2012. szept. 1. 08:51
 7/7 anonim válasza:
normál testépítés kell neked
2012. szept. 12. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!