Mit gondoltok erről?
"Mondjuk genetikája szerint se lesz sose vékony.."
Ilyen nincs, egyedül a kolecisztokinin nevű hormon az, aminek komolyabban köze van a genetikai kövérséghez, de az egy más dolog.
Amúgy őszintén szólva..szánalmas. Mármint annyit megtehetne, hogy nem issza literre a cukros löttyöket, mert már az rengeteget segít, azért egy kóláról lemondani szinte semmi. Ha mirelit pizzát eszik, akkor gondolom főzni nem tud, hát így persze, hogy nehéz diétázni, ha nem tud magának összerakni egy normális kész ételt.
Amíg ő maga nem akar változtatni addig a környezete hiába akarja. Tapasztalatból mondom én 164cm/80kg voltam (ez volt a max) persze ezek mindig szép lassan jöttek fel rám de nem érdekelt, ugyanúgy folytattam az egészségtelen életmódomat. Anyukám mindig piszkált érte, de mivel a környezetem soha nem említette meg, arányos voltam ezért a fiúknak is tetszettem, nem is volt motivációm. Én nem undorodtam magamtól. Viszont tavaly Candidás lettem. Először persze hallani sem akartam a diétáról, gyógyszerekkel próbálkoztam de nem segítettek. Elkezdtem a diétát és csak úgy olvadtak le a kilók mivel ugye alig ehettem szénhidrátot. Azóta már meggyógyultam mert mint kiderült a fogamzásgátló volt az oka, de semmi pénzért nem térnék vissza a régi életmódomhoz. Jól érzem magam az egészséges ételekkel, már hozzájuk szoktam és élvezem is őket. Minden reggel lefutok 5km-t és tornázok. 55kg vagyok és nem azért vagyok boldog mert csinosabb vagyok hanem mert jó érzés egészségesnek lenni és egészségesen élni, de ez csak 21 éves koromban tudatosult bennem eddig soha.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!