Mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
162 cm és 60 kg vagyok/18l. Insanityizek, ma viszont kimaradt mert eléggé rosszul voltam. Vakáció van, sajnos ezen kívül nagyon sokat nem mozgok. Arra gondoltam, hogy beiktathatnék olyan napokat amikor szinte az egész napom csak sportról mozgásról szólna.
Pl: délelőtt elmennék szaladni egy órát 10-11 ig. 12től insanity.(12:45 ig).2 től 3ig csinálnék erősítő gyakorlatokat (hát/has/comb/váll-kar).4-5től fél óra intervallumos futás. Aztán relax..
2012. aug. 10. 20:52
1/1 anonim válasza:
miért akarsz olyan napokat amikor egész nap tornászol?
a súlyod tökéletes fogynod nem kell
de az egész napos torna napokat bírni sem fogod és ha megerőlteted az izmaidat fájni is fognak szóval HÜLYESÉG
tornázz heti 3-4 x 1 órát sokkal többet érsz el vele mint az egész napos tornákkal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!