Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A 6 után nem evés tényleg jó...

A 6 után nem evés tényleg jó fogyáshoz?

Figyelt kérdés
egyszer 3 hónapig csináltam..es igen,tényleg fogytam tőle..vagy csak attól,hogy normálisan ettem.nemtudom.most újra elkezdeném,mert sok visszajött.. de már nem vagyok annyira magabiztos és olyan nehéz megállni.esténként szószerint éhezem.egészséges es? általában éjfél körül megyek aludni,néha 1-2.. 17/L

2012. aug. 27. 20:59
 1/7 doryka1234 válasza:
Hm hm hm. Nem fogsz egyetlen megoldást sem találni a problémára, mert ezek mind mind csak rövidtávú sikert eredményeznek. Nekem is nehéz volt belátnom, hogy hosszútávú sikerekhez bizony hosszútávú változások szükségesek. És tényleg kell a mozgás! Próbáltam egy pár dolgot, koplaltam is. Hidd el: életmódváltás.
2012. aug. 27. 21:05
 2/7 anonim ***** válasza:
Szinte minden egyes kérdésnél leírja valaki, hogy a 6 után nem evés NEM jó módszer, nem egészséges, hülyeség stb. Gyakran hosszabban is elmagyarázzák, mi vele a baj. Le van írva, hogy hogyan kell helyesen étkezni, sportolni, hogy hosszútávon működjön a dolog. Ezeken kívül milyen választ vársz még??
2012. aug. 27. 21:15
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem hülyeség a 6 után nem evés, ha este 8-9 körül már alszol. De, ha te hajnalig fent vagy, akkor az olyan, mintha fél napot semmit sem ennél... és tényleg éhezel. A lefekvés előtt néhány órával ne egyél és napközben figyelj oda az étkezésre. Az egész semmit sem ér, ha egész nap zabálsz és csak este vonsz meg magadtól valamit. (Sokan csinálják így, aztán meg csodálkoznak, hogy éjszaka majd éhen vesznek)
2012. aug. 27. 21:38
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez már agyrém. Csak a mai nap legalább háromszor írtam kis regényt erről és még csak hétfő van. :(
2012. aug. 27. 21:50
 5/7 poiu ***** válasza:
0%
Minden diéta egy rendszer, aminek egy-egy elemét kiragadni nem érdemes. A 6 utáni evés tilalom nem valami mágia, hanem azt a célt szolgálja, hogy legyen minden nap egy hosszabbb koplalási szakasz. Ennek van értelme. Ha este 10-kor eszel, de kihagyod a reggelit, ugyanott vagy.
2012. aug. 27. 21:52
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
És ezt honnan a francból vetted? Fájna a gondolkozás?
2012. aug. 27. 21:59
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem ez a nem evés csak a nehéz dolgokra vonatkozik. Egy gyümölcs, vagy valamilyen zöldség jól jön ha este megéhezel. Vagy menj hamarabb aludni, vagy 20 körül nyomj be egy barackot vagy sárgarépát. Semmi bajod nem lesz tőle.

Az eredményes fogyás egyébként is csak helyes étrenddel és mozgással érhető el. És nem csak a diéta alatt kell helyesen étkezni

2012. aug. 27. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!