Melyik ebéd lenne ideálisabb fogyókúra szempontjából?
A) sült krumpli sült virslivel
B) penne tészta tejszínes csirkemellel
Ez a két variáció van. Ötletek?
az általában lekezelő stílust, vagy az érdektelenséget őszintén szólva jobban megértettem volna.
bár lehet ezt is értem, strucc politika. nem kell messze menni, és közel 10 millió olyan embert talál bárki, akik többsége bármikor előáll azzal a szakvéleménnyel, hogy a kenyér-tészta egészéges, de legalábbis nem egészségtelen, vagy ugyan ilyen megalapozatlan hittel beszélhetnek vízen járó (később keresztre feszített) emberekről is.
sajnos a betegségek viszont nem tündérmesék, a dohányzás eü. kockázatai sem alaptalanok, és az ilyen tipikusnak mondható magyar ebédek rengeteg szenvedéshez vezetnek, hosszú távon.
Dr. William Davis: Wheat Belly
A B) változat lett, finom volt :) Úgy érzem hogy jobb döntés volt, mint sült krumplit enni sült virslivel, mert mindkettő nagyon olajosnak tűnt.
Köszi a válaszokat :)
egen, csak nehogy a sok zsír fogyasztás okozzon problémát, mert ez egy régi sületlenség.
más a helyzet a növényi olajokkal, ezt talán említettem is.
Olyan, mint a Sport szeletes csávó, ő csak segíteni akar. Ellenben soha nem a kérdésre válaszol, jön ezzel a paleomarhasággal, van 5 cikkje, amiket váltogatva linkel, hogy az az új Biblia és ennyit tud.
A kedves kérdezőnek pedig egészségére az ebédet:)
Előző vagyok, ez a cikk meg csak úgy eszembe jutott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!