Együtt könnyebb?
Várom olyan lányok jelentkezését akik szeretnének megszabadulni a súlyfeleslegüktől. Beszélgetésre, tanácsokra, eredmények megosztására e-mail-ben. Sajnos jelentős súlyfeleslegtől kell megszabadulnom, és elég sok mindent kipróbáltam már aztán szép csendben a kilók visszakúsztak. Együtt talán jobban megy.
21/L
én szívesen csatlakoznék egy fogyós csoporthoz. igaz én már leadtam 20kg-ot és már csak 4-5kg esetleg 6kg van az álomsúlyig. attól függetlenül nagyon szívesen megosztanám valakivel a tapasztalataimat
együtt mégis csak könnyebb megbeszélni h ki mit eszik,mit mozog stb. ha gondoljátok dobjatok egy privátot, facebookon csináljunk egy csoportot ha benne vagytok :)
18/L
A válasz a nagybetűs kérdésre az, hogy többnyire nem.
Azzal, hogy több tinédzser/fiatal lány együtt nem ért a táplálkozáshoz, maximum jó dumapartikat lehet csapni, nem egészséget-fogyást elérni.
Szénhidrát, tej fogyasztás nélkül könnyebb, így már fogyni is lehet (akár többen is, akár egyedül) illetve elkerülhető a cukorbetegség és számos más komoly eü probléma.
Hús, zöldség, gyümölcs, olajos magvak az ember táplálékai, próbáljunk ne nagyon eltérni ettől, mert rendszerint rossz vége lesz..
Szondiii: már megint.. -.-"
Én is szívesen csatlakoznék egy facebookos csoporthoz! Ha gondoljátok írjatok egy pm-et, és megbeszéljük! :)
20/ L
Ha vannak akadályok, akkor azokat minden bizonnyal könnyebb legyűrni együtt.
Az akadályok viszont fiktívek, nem kell péksütit, lisztet és cukros tejet enni, más lényegében nincs ami a fogyást akadályozná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!