Lefogytam már 20kg-t 2 hónap alatt, tartottam 1 hónap szünetet, még szeretnék leadni 15-öt szerintetek sikerül?
Figyelt kérdés
100 kg voltam most 79kg vagyok szerencsére bőr nem lóg de ha még leadok 15-öt akkor se fog lógni??2012. aug. 23. 09:11
11/13 Szoondiii válasza:
és a haszos tápanyagok?
a húsban lévő fehérjék, esszenciális zsírsavak? a növényekben (zöldség gyümölcs) lévő vitaminok, ásv. anyagok, fitotápanyagok?
a csoki és a péksüti az aztán fontos :) nélkülük számos betegséggel szegényebbek lennénk ez igaz, de a lényeget etted-e? :)
12/13 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam hogy nem ettem mást... Hanem hogy nem vontam meg magamtól semmit, amúgy minden nap eszek zöldséget gyümölcsöt, húst, és egy marék diót vagy mandulát.
2012. aug. 23. 14:47
13/13 anonim válasza:
Már miért ne lehetne ennyit fogyni ilyen rövid idő alatt? Én 2 edzés alatt 4.5 kilót fogytam! Izomból nem veszítettem, egészséges vagyok, vitamint szedem mint az állat. Mi a titka? Nem iszok 2 hete cukros dolgokat, kerülöm az édességet, a tésztát, a kenyeret és a zsömlét. Ja, és a legfontosabb : thai box! Méghozzá olyan keményen edzek, hogy VÉRT IZZADOK!! Akarni kell, és előre hajtani. Kajálással is lehet, de lassú. Edzeni kell, és azt mondani magadnak ha kidőlnél - elfáradnál - fájna : NEM ADOM FEL!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!