Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy tudnék leadni rövid idő...

Hogy tudnék leadni rövid idő alatt 30 kgt?

Figyelt kérdés
23 éves vagyok és gimnazista korom óta molett vagyok.175 cm vagyok és 114 kg. Emellett PCO-s vagyok, tehát nehezebb is a dolgom egy kicsit. Életmódom miatt nem nagyon tudok lefogyni (ülőmunkát végzek). Tudnátok nekem valami hatásos módszert ajánlani, hogy legalább 30-35 kg-t le tudjak adni?

2012. aug. 23. 06:57
 1/10 anonim válasza:

Nincs könnyű dolgod. Mindenképpen életmód váltást ajánlok, fogyni csak diéta+edzés kombinációval lehetséges, így lehet zsírt veszíteni.

Ajánlom figyelmedbe az alábbi könyvet, sok mindent megmagyaráz:

Minden reggel 1 óra futás(éhgyomorra) és minden 2. nap edzés hetente egyszer úszás.

A PCO-val kapcsolatban keresd fel a [link] oldalt hátha neked is tud segíteni.

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2012. aug. 23. 08:03
 2/10 anonim válasza:
0%
Vagy esetleg a cukrot is lehet fruktózzal helyetesíteni.
2012. aug. 23. 08:14
 3/10 Smartguy86 ***** válasza:

Gyorsan ennyit nem fogsz leadni, az egyszer biztos! Ne legyél türelmetlen. Ez elköteleződést igénylő folyamat és a teljes életviteledet át kell rendezned, hogy elérd a célodat.

Első körben amit meg kell tenned:

1. Cigiről leszokni, ha cigizel

2. Alkoholról leszokni teljesen

3. Lemondani minden cukrosról, üdítőről, csokiról, süteményről, gyorskajáról, pizzáról, KFC-ről, mindenről

4. A fehérlisztet elhagyni, helyette teljes kiőrlésű kenyérrel, zabbal, rizzsel megoldani a napi szénhidrátbevitelt.

Ezután összeállítani egy egészséges étrendet ez alapján:

[link]

Majd bevezetni a rendszeres testmozgást az életedbe: heti legalább 3x, de inkább 4-5x mozogj, sétálj, fuss, kocogj, biciklizz, tornázz 1-1,5 órát!

Csak így fog sikerülni, amit akarsz! Lebegjen a szemed előtt az, hogy sikerülni fog, lásd amit el akarsz érni és kerüld el az elhízásodból adódó sok-sok egészségügyi bajt!

2012. aug. 23. 08:15
 4/10 anonim ***** válasza:
58%

kérdező ,őszintén leírja,hogy 114 kiló és ülőmunkát végez,

erre az első tanács : fuss 1 órát !

hm ,ekkora okorséget, má csak nem kéne neki írni,

2012. aug. 23. 08:23
 5/10 Smartguy86 ***** válasza:

Sétálni csak tud... Ha meg nem, akkor keressen fel egy személyi edzőt, aki majd ad neki tanácsokat.

Nem tudtam, hogy a 114 kiló és az ülőmunka kifogás... aki már a székből se bír felkelni, annak orvosi segítség kell, de 114 kiló az nem ilyen eset.

2012. aug. 23. 08:27
 6/10 anonim ***** válasza:

mar bocs de miert rakod fel egyfolytaban ugyanazt a kerdest?

par kerdessel lejebb is ugyanezt kerded

http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__33..

2012. aug. 23. 09:06
 7/10 A kérdező kommentje:
Az nem az én kérdésem, mivel azt mint olvastam is, egy 20 éves lány kérdezte.
2012. aug. 23. 09:09
 8/10 Miley91 válasza:
Mozgás,mozgás és mozgás, odafigyelés az étkezésre és voálá :) csoda történik.. :)) Egyébként bármelyik orvost megkérdezed,mindegyik ezt fogja tanácsolni!
2012. aug. 23. 22:09
 9/10 anonim válasza:
Gyorsan nem fog menni, különben nem lesz tartós. Keress olyan mozgást, ami örömet okoz és nem sanyargatásnak érzed. pl: tánc, fitt-ball, zumba. A futás nekem pl unalmas és tropa a lábaknak. Életmódváltás kell. A cukrot hagyd el teljesen és használj nyírfacukrot, vagy pl. sütikbe az olcsóbb folyékony édesítők is kiválók. Zsiradéknak a kókuszolajat ajánlom. Sütéshez is. Lisztnek az update-ot használom. Palacsintához, pizzához is jó. Mivel szeretek enni én próbálok olyat, ami kevésbé hízlal. Ha emellett a mennyiséget is tudod csökkenteni az csak jó. Javaslom, hogy csatlakozz egy közösséghez, akik bátorítanak, segítenek a fogyásban, mert egyedül nagyon nehéz. Tudom. Pl: most az Ez zsír kampányhoz tudsz a life.hu-n. Sok sikert, én drukkolok neked!
2012. aug. 24. 08:46
 10/10 anonim válasza:
Én is PCOS-es vagyok és én összeállítottam egy teljesen ennek megfelelő étrendet. Naponta ötször étkezz lassan felszívódó CH-ot. Az interneten egy csomó étrend mintát találsz ha nincs ötleted. Nem fogsz olyan gyorsan fogyni ez a betegségnek az egyik rossz tulajdonsága ( a sok közül) Én ajállom hogy írass fel a nőgyógyászoddal merkformint, de kérdezd ki a véleményét. Emellett a mozgás is fontos, de a futást még nem ajánlom azt majd kb 85 kilótól, mert a futás a túlsúlyosoknál igencsak károsítja az izületeket. Én olyan tornát ajánlanék ami megmozgat de nem tezs kárt pl. : az úszás nagyon jó csak azt hosszabban kell csinálni mint a többi sportot, vagy a zumba ami mostanában nagyon felkapott és ha más nincs akkor az otthoni gyakorlatok.
2013. aug. 7. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!