Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Rövid idő alatt 2 gyereket...

Rövid idő alatt 2 gyereket szültem.154 cm és 60 kg vagyok. Hogyan tudok 5 kg-ot leadni könnyen?

Figyelt kérdés
Főleg a hasamon van úszógumi, a többi testrészem inkább olyan lötyike lett. 34 éves vagyok és még szeretnék babát,de előtte rendbe hoznám magam valamennyire. Szívesen fogadok jól bevált ötleteket.
2009. dec. 27. 18:59
 1/1 anonim ***** válasza:

Nekem is hasonló gondjaim voltak. Ami segitett, hogy az étrendemben föleg zöldségfélék és gyümölcsök szerepeltek, de ezen kivül ettem minden mást is, csak azokból sokkal kevesebbet (csoki, csülökpörkölt, zsiros kenyér - szóval tényleg minden, csak az ilyesmikböl keveset). Ezenkivül rendszeresen tornáztam: minden második nap (nekem hétfö-szerda-péntek lett az optimális) a Rubint Réka: van 5 perced - videokra, meg hasizomgyakorlatokat is, de legalább fél órát, legtöbbször egy órát.

Már pár hét alatt látszott eredmény - föként a centikben, a kilók sokkal lassabban változtak. Ennek viszont az az elönye, hogy a börömnek is volt ideje visszaalakulni, mert ha gyorsabban fogysz, akkor nagyon csúnya lesz, amit késöbb már nem lehet kijavitani (csak mütéttel, de azt meg nem tartom jónak)

2009. dec. 27. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!